Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Błyskawiczni Strzelcy FC. Cosmos
MOJA1 Tactiek moja
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 26.8
good Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Janosik met een sublieme pass. Gajdzis probeert naar een medespeler te passen. Caliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache onderschept slim de pass. Carache schiet op doel. Trato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 1:0

15e minuut.
Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański geeft een hoge lob. Stray geeft de bal voor. Carache is nu in balbezit. Carache draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Trato met een harde bal richting middenveld. Gajdzis kopt de bal weg. Klungelig pakt Nanek de bal. Nanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 1:1

24e minuut.
Nógrádi is nu in balbezit. Nógrádi geeft een lange en hoge pass. Murdza heeft problemen om de bal te vangen. Carache is nu in balbezit. Carache schiet op doel. Trato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Murdza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villalobos met de inworp. Carache is nu in balbezit. Carache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 2:1

38e minuut.
Janosik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Harry bereikt de bal nog maar net als eerste. Harry geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 3:1

40e minuut.
Stray geeft de bal voor. Różański kopt de bal weg. Nanek rent richting de bal. Nanek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błyskawiczni Strzelcy 46%, FC. Cosmos 54%.
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 3:2

47e minuut.
Nógrádi onderschept slim de pass. Nógrádi passt de bal zonder na te denken. Brzeżański speelt de bal door. Carache is nu in balbezit. Carache schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 4:2

54e minuut.
Różański heeft problemen om de bal te vangen. Nanek is nu in balbezit. Carache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carache krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Stray kopt de bal weg. Nógrádi met een sublieme pass. Palmieri rent richting de bal. Palmieri draait met de bal, schiet en ... Trato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 5:2

65e minuut.
Hyżorek probeert naar een medespeler te passen. Kciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kciuk passt de bal met de wreef. Nanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 5:3

70e minuut.
Kiszkurno geeft de bal voor. Inworp. Gajdzis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hyżorek controleert de bal met de borst. Hyżorek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Balcar onderschept slim de pass. Balcar met een sublieme pass. Daar is Carache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carache schiet op doel. Trato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Błyskawiczni Strzelcy 55%, FC. Cosmos 45%.
Błyskawiczni Strzelcy - FC. Cosmos 6:3