Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mistrzowie Swiata Barwinek Supra
Ogien w szopie Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
29 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Chodkowski probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ruotolo met de inworp. Ribchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribchev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Ribchev probeert naar een medespeler te passen. Ruotolo rent richting de bal. Ruotolo probeert naar een medespeler te passen. Williams is nu in balbezit. Williams haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Williams passt de bal zonder na te denken. Kaźmierkiewicz is nu in balbezit. Kaźmierkiewicz passt de bal met de wreef. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ribchev passt de bal met de wreef. Ruotolo is nu in balbezit. Ruotolo speelt de bal door. Azaouagh is nu in balbezit. Azaouagh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ruotolo geeft een lange en hoge pass. Aleksandrowicz kopt de bal weg. Ribchev speelt de bal door. Azaouagh rent richting de bal. Azaouagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ribchev probeert naar een medespeler te passen. Ruotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotolo passt de bal in één keer door. Azaouagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaouagh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Swiata - Barwinek Supra 1:0

22e minuut.
Cofała geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ruotolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ribchev rent richting de bal. Ribchev geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Azaouagh is nu in balbezit. Prawdzic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azaouagh bereikt de bal nog maar net als eerste. Azaouagh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Swiata - Barwinek Supra 2:0

27e minuut.
Aleksandrowicz met een harde bal richting middenveld. Wabik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bleijenberg de bal onder controle te krijgen. Marynarz rent richting de bal. Marynarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ribchev rent richting de bal. Ribchev passt de bal in één keer door. Cofała rent richting de bal. Azaouagh onderschept slim de pass. Azaouagh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Prawdzic trapt de bal weg van het doel. Bała kopt de bal weg. Marynarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marynarz haalt uit met een fantastische trap. Bucerzan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Swiata - Barwinek Supra 2:1

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Ribchev de bal onder controle te krijgen. Ioaniţescu speelt de bal door. Chodkowski is nu in balbezit. Azaouagh verovert de bal door een tackle van achteren. Azaouagh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Swiata - Barwinek Supra 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Swiata 29%, Barwinek Supra 71%.
Mistrzowie Swiata - Barwinek Supra 3:1

46e minuut.
Bała is nu in balbezit. Ruotolo onderschept slim de pass. Ruotolo speelt de bal door. Williams rent richting de bal. Williams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Cacá met een snelle inworp. Ruotolo geeft een lange en hoge pass. Ioaniţescu is nu in balbezit. Ioaniţescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ruotolo met een snelle inworp. Herlein bereikt de bal nog maar net als eerste. Herlein passt de bal zonder na te denken. Azaouagh is nu in balbezit. Azaouagh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Swiata - Barwinek Supra 4:1

59e minuut.
Ruotolo kopt de bal weg. Ruotolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruotolo passt de bal in één keer door. Azaouagh is nu in balbezit. Azaouagh schiet op doel. Prawdzic bokst de bal weg.

68e minuut.
Ruotolo met een snelle inworp. Herlein geeft een lange en hoge pass. Aleksandrowicz kan de bal niet met de borst controleren. Azaouagh rent richting de bal. Azaouagh schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Daar is Herlein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herlein geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aleksandrowicz de bal. Azaouagh is nu in balbezit. Azaouagh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Chodkowski rent richting de bal. Ribchev verovert de bal door een tackle van achteren. Ribchev probeert naar een medespeler te passen. Azaouagh is nu in balbezit. Azaouagh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Prawdzic trapt de bal weg. Daar is Herlein, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribchev probeert naar een medespeler te passen. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ribchev onderschept slim de pass. Ribchev probeert naar een medespeler te passen. Azaouagh heeft problemen om de bal te vangen. Azaouagh schiet op doel. Prawdzic probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mistrzowie Swiata - Barwinek Supra 5:1

84e minuut.
Kaźmierkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioaniţescu onderschept slim de pass. Ioaniţescu met een sublieme pass. Azaouagh is nu in balbezit. Azaouagh schiet op doel. Prawdzic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mistrzowie Swiata 17%, Barwinek Supra 83%.
Mistrzowie Swiata - Barwinek Supra 5:1