Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks olimpia48 Milczące Gibony
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Dibbern kopt de bal weg. Puistolahti rent richting de bal. Puistolahti speelt de bal door. Dibbern rent richting de bal. Dibbern schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Swoboda kopt de bal weg. Puistolahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piasecki krijgt een gele kaart. Puistolahti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korolainen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dibbern maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gks olimpia48 - Milczące Gibony 1:0

7e minuut.
Brzoskowski is nu in balbezit. Brzoskowski geeft de bal voor. Daar is Gîrbaciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szmidt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmidt draait met de bal, schiet en ... Owczarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Gîrbaciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gîrbaciu geeft de bal voor. Dibbern rent richting de bal. Dibbern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks olimpia48 - Milczące Gibony 2:0

10e minuut.
Zalivahin speelt de bal door. Klungelig pakt Korolainen de bal. Korolainen speelt de bal door. Dibbern is nu in balbezit. Dibbern schiet op doel. Sulicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Dibbern is nu in balbezit. Trato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dibbern is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dibbern zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Puistolahti rent richting de bal. Puistolahti speelt de bal door. Dibbern is nu in balbezit. Dibbern haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Gușea geeft de bal voor. Konkel met een sublieme pass. Walas is nu in balbezit. Della Maggiore verovert de bal door een tackle van achteren. Della Maggiore haalt uit met een fantastische trap. Sulicki bokst de bal weg. Dibbern is nu in balbezit. Dibbern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks olimpia48 - Milczące Gibony 3:0

18e minuut.
Konkel rent richting de bal. Gușea onderschept slim de pass. Gușea passt de bal in één keer door. Dibbern rent richting de bal. Dibbern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks olimpia48 - Milczące Gibony 4:0

21e minuut.
Klungelig pakt Puistolahti de bal. Puistolahti geeft een lange en hoge pass. Konkel rent richting de bal. Dibbern onderschept slim de pass. Dibbern haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gîrbaciu geeft een lange en hoge pass. Daar is Popiołek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksandrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistolahti verovert de bal door een tackle van achteren. Puistolahti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Piasecki is nu in balbezit. Puistolahti verovert de bal door een tackle van achteren. Puistolahti speelt de bal door. Daar is Dibbern, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibbern haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Korolainen met een sublieme pass. Klungelig pakt Puistolahti de bal. Puistolahti speelt de bal door. Dibbern rent richting de bal. Dibbern haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Aleksandrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistolahti verovert de bal door een tackle van achteren. Puistolahti speelt de bal door. Dibbern is nu in balbezit. Dibbern haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Walas rent richting de bal. Della Maggiore verovert de bal door een tackle van achteren. Della Maggiore passt de bal met de wreef. Dibbern rent richting de bal. Dibbern draait met de bal, schiet en ... Sulicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dibbern is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
gks olimpia48 - Milczące Gibony 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks olimpia48 34%, Milczące Gibony 66%.
gks olimpia48 - Milczące Gibony 5:0

52e minuut.
Della Maggiore is nu in balbezit. Della Maggiore geeft een lange en hoge pass. Dibbern rent richting de bal. Dibbern schiet op doel. Sulicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Walas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gușea onderschept slim de pass. Gușea speelt de bal door. Dibbern rent richting de bal. Dibbern draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Korolainen met een sublieme pass. Puistolahti bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistolahti speelt de bal door. Dibbern bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibbern schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Korolainen met de inworp. Puistolahti probeert naar een medespeler te passen. Korolainen geeft een lange en hoge pass. Dibbern maakt een snoekduik en kopt de bal. Sulicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Puistolahti onderschept slim de pass. Puistolahti geeft een hoge lob. Dibbern rent richting de bal. Dibbern schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gks olimpia48 - Milczące Gibony 6:0

86e minuut.
Trato bereikt de bal nog maar net als eerste. Trato geeft een lange en hoge pass. Della Maggiore kopt de bal weg. Dibbern is nu in balbezit. Dibbern draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Korolainen is nu in balbezit. Korolainen passt de bal zonder na te denken. Aleksandrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Dibbern is nu in balbezit. Dibbern draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks olimpia48 26%, Milczące Gibony 74%.
gks olimpia48 - Milczące Gibony 6:0