Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Devils Łódź Stoki WidzewLdz
442A Tactiek 424
58% Balbezit 42%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.5 gemiddelde waardering 16.4
solid Schieten unsatisfactory
solid Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Hourula heeft problemen om de bal te vangen. Hourula met een sublieme pass. Pellicano rent richting de bal. Pellicano haalt uit met een fantastische trap. Urbanowicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - WidzewLdz 1:0

4e minuut.
Kambur probeert naar een medespeler te passen. Pagnotta rent richting de bal. Pagnotta passt de bal met de wreef. Pellicano is nu in balbezit. Pellicano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Krzętowski geeft een hoge lob. Inczewski rent richting de bal. Inczewski probeert naar een medespeler te passen. Seremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Seremet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Pagnotta met een snelle inworp. Daar is Jordan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaahtera met een sublieme pass. Pellicano rent richting de bal. Pellicano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - WidzewLdz 2:0

13e minuut.
Agudo probeert naar een medespeler te passen. Vaahtera rent richting de bal. Vaahtera speelt de bal door. Pellicano is nu in balbezit. Pellicano schiet op doel. De bal raakt de paal. Agudo geeft de bal voor. Wawrowski heeft problemen om de bal te vangen. Wołoszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Inworp. Agudo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaahtera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahtera geeft de bal voor. Klungelig pakt Urbanowicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - WidzewLdz 3:0

15e minuut.
Jordan schiet op doel. Urbanowicz probeert de bal aan de voet te houden. Wawrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pellicano rent richting de bal. Pellicano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urbanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan verovert de bal door een tackle van achteren. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - WidzewLdz 4:0

17e minuut.
Pagnotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnotta passt de bal in één keer door. Pellicano is nu in balbezit. Vaahtera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahtera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wawrowski geeft een hoge lob. Hourula kopt de bal weg. Agudo met een sublieme pass. Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Krzętowski onderschept slim de pass. Krzętowski geeft een lange en hoge pass. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru geeft een lange en hoge pass. Jordan kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pagnotta met een sublieme pass. Vaahtera rent richting de bal. Vaahtera passt de bal met de wreef. Jordan rent richting de bal. Jordan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - WidzewLdz 5:0

44e minuut.
Urbanowicz trapt de bal weg van het doel. Vaahtera kopt de bal weg. Pellicano heeft problemen om de bal te vangen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. Wołoszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Devils Łódź Stoki 22%, WidzewLdz 78%.
Red Devils Łódź Stoki - WidzewLdz 5:0

54e minuut.
Kambur speelt de bal door. Daar is Pachota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzętowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano onderschept slim de pass. Pellicano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pagnotta met een snelle inworp. Pellicano kan de bal niet met de borst controleren. Urbanowicz met een sublieme pass. Pellicano is nu in balbezit. Pellicano geeft de bal voor. Wołoszyn bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Selvaggi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Urbanowicz kopt de bal weg. Daar is Vaahtera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaahtera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Selvaggi de bal. Selvaggi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - WidzewLdz 6:0

67e minuut.
Pagnotta met een sublieme pass. Pellicano is nu in balbezit. Pellicano speelt de bal door. Selvaggi is nu in balbezit. Selvaggi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fierka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedzielski verovert de bal door een tackle van achteren. Niedzielski passt de bal met de wreef. Selvaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggi haalt uit met een fantastische trap. Wołoszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Vaahtera heeft problemen om de bal te vangen. Vaahtera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pachota de bal. Selvaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pagnotta passt de bal in één keer door. Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaahtera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Red Devils Łódź Stoki - WidzewLdz 7:0

89e minuut.
Vaahtera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellicano rent richting de bal. Vaahtera rent richting de bal. Pellicano rent richting de bal. Pellicano passt de bal in één keer door. Wołoszyn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Selvaggi bereikt de bal nog maar net als eerste. Selvaggi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Devils Łódź Stoki 16%, WidzewLdz 84%.
Red Devils Łódź Stoki - WidzewLdz 7:0