Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kobiałka Warszawa FC Gostyń
LEGIA Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten waardeloos
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


11e minuut.
Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiałek passt de bal zonder na te denken. Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski draait met de bal, schiet en ... Jaworski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kobiałka Warszawa - FC Gostyń 1:0

12e minuut.
Chechelski geeft een hoge lob. Inworp. Plá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Iscru verovert de bal door een tackle van achteren. Bujnowski rent richting de bal. Przewłocki maakt een afschuwelijke overtreding. Przewłocki krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Makay rent richting de bal. Makay passt de bal zonder na te denken. Śmiałek is nu in balbezit. Śmiałek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kobiałka Warszawa - FC Gostyń 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kobiałka Warszawa 33%, FC Gostyń 67%.
FC Kobiałka Warszawa - FC Gostyń 2:0

55e minuut.
Przewłocki heeft problemen om de bal te vangen. Plá rent richting de bal. Plá geeft de bal voor. Śmiałek rent richting de bal. Śmiałek haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Giemsa rent richting de bal. Iscru onderschept slim de pass. Iscru passt de bal zonder na te denken. Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiałek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Jaworski trapt de bal weg van het doel. Plá kopt de bal weg. Śmiałek rent richting de bal. Śmiałek haalt uit met een fantastische trap. Jaworski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kobiałka Warszawa - FC Gostyń 3:0

70e minuut.
Trung Tùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Tùng geeft een hoge lob. Daar is Chechelski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujnowski is nu in balbezit. Bujnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kobiałka Warszawa - FC Gostyń 4:0

74e minuut.
Antoci geeft de bal voor. Inworp. Wojtyczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kuzaj de bal. Kuzaj draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Daar is Giemsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmiałek rent richting de bal. Śmiałek passt de bal zonder na te denken. Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kobiałka Warszawa - FC Gostyń 5:0

83e minuut.
Plá geeft een hoge lob. Daar is Rabakoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makay met een sublieme pass. Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kobiałka Warszawa - FC Gostyń 6:0

90e minuut.
Bujnowski is nu in balbezit. Iscru is nu in balbezit. Iscru speelt de bal door. Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kobiałka Warszawa 27%, FC Gostyń 73%.
FC Kobiałka Warszawa - FC Gostyń 6:0