Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Monster Team FC Kulfonetti
monster Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 26.7
redelijk Schieten matig
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


3e minuut.
Niedbała is nu in balbezit. Mikrut verovert de bal door een tackle van achteren. Mikrut speelt de bal door. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kmiotek kopt de bal weg. Maciaszek probeert de bal aan de voet te houden. Grozdanov is nu in balbezit. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monster Team - FC Kulfonetti 1:0

15e minuut.
Janecki kopt de bal weg. Mikrut rent richting de bal. Mikrut passt de bal met de wreef. Čepička rent richting de bal. Čepička draait met de bal, schiet en ... Bąchorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Qədirov onderschept slim de pass. Qədirov geeft een hoge lob. Marszał rent richting de bal. Čepička onderschept slim de pass. Čepička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński begaat een overtreding. Velchev raakt geblesseerd tijdens het duel. Velchev met een snel genomen vrije trap. Čepička is nu in balbezit. Čepička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monster Team - FC Kulfonetti 2:0

26e minuut.
Gama rent richting de bal. Mikrut bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikrut geeft een hoge lob. Čepička rent richting de bal. Čepička schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monster Team - FC Kulfonetti 3:0

30e minuut.
Grozdanov speelt de bal door. Fonnyadt bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonnyadt geeft de bal voor. Čepička is nu in balbezit. Čepička haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Qədirov passt de bal in één keer door. Mikrut bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička is nu in balbezit. Mikrut rent richting de bal. Mikrut schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kopciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qədirov met de inworp. Mikrut geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fonnyadt speelt de bal door. Mordak is nu in balbezit. Mordak met een sublieme pass. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Monster Team - FC Kulfonetti 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monster Team 20%, FC Kulfonetti 80%.
Monster Team - FC Kulfonetti 4:0

46e minuut.
Qədirov is nu in balbezit. Kmiotek begaat een overtreding. Qədirov raakt geblesseerd tijdens het duel. Velchev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mikrut kopt de bal weg. Čepička heeft problemen om de bal te vangen. Čepička haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Samica de bal onder controle te krijgen. Čepička bereikt de bal nog maar net als eerste. Marszał begaat een overtreding. Čepička is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grozdanov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Andryszak stond buitenspel. Gama maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Samica geeft de bal voor. Andryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Andryszak schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Grozdanov speelt de bal door. Marszał bereikt de bal nog maar net als eerste. Čepička schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Čepička moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Čepička schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Matusiewicz rent richting de bal. Niedbała verovert de bal door een tackle van achteren. Grozdanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grozdanov krijgt een gele kaart. Niedbała raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Maciaszek neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Velchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Velchev geeft een lange en hoge pass. Kmiotek probeert de bal aan de voet te houden. Niedbała is nu in balbezit. Niedbała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Monster Team - FC Kulfonetti 4:1

85e minuut.
Fonnyadt passt de bal met de wreef. Grozdanov probeert de bal met de borst te controleren. Maciaszek met een sublieme pass. Mikrut rent richting de bal. Mikrut schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Fonnyadt met de inworp. Grozdanov is nu in balbezit. Grozdanov speelt de bal door. Mikrut is nu in balbezit. Mikrut schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monster Team - FC Kulfonetti 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monster Team 52%, FC Kulfonetti 48%.
Monster Team - FC Kulfonetti 5:1