Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOPACZE United of Manchester FC
LIGA Tactiek 433
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 25.1
goed Schieten matig
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Nouira rent richting de bal. Nouira speelt de bal door. Buchla is nu in balbezit. Buchla haalt uit met een fantastische trap. Pawluk probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Buchla de bal. Buchla draait met de bal, schiet en ... Pawluk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - United of Manchester FC 1:0

9e minuut.
Nouira onderschept slim de pass. Nouira probeert naar een medespeler te passen. Albrecht is nu in balbezit. Szulimowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szulimowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski passt de bal met de wreef. Daar is Buchla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - United of Manchester FC 2:0

15e minuut.
Batsalov geeft een lange en hoge pass. Deja heeft problemen om de bal te vangen. Buchla is nu in balbezit. Buchla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - United of Manchester FC 3:0

19e minuut.
Deja passt de bal in één keer door. Raes rent richting de bal. Raes geeft een lange en hoge pass. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pawluk trapt de bal weg van het doel. Ovčina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gałązka. Gałązka krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Raes de bal onder controle te krijgen. Szulimowski is nu in balbezit. Szulimowski geeft een hoge lob. Buchla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - United of Manchester FC 4:0

26e minuut.
Szulwic met de inworp. Klungelig pakt Buchla de bal. Buchla geeft de bal voor. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Bonovas speelt de bal door. Nouira rent richting de bal. Nouira geeft een lange en hoge pass. Szulimowski heeft problemen om de bal te vangen. Szulimowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gałązka probeert naar een medespeler te passen. Grot rent richting de bal. Grot passt de bal zonder na te denken. Kossakowski rent richting de bal. Kossakowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Buchla rent richting de bal. Buchla speelt de bal door. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bonovas verovert de bal door een tackle van achteren. Nouira is nu in balbezit. Nouira met een sublieme pass. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ... Pawluk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - United of Manchester FC 5:0

43e minuut.
Raes is nu in balbezit. Raes geeft een lange en hoge pass. Buchla rent richting de bal. Buchla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - United of Manchester FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE 19%, United of Manchester FC 81%.
KOPACZE - United of Manchester FC 6:0

50e minuut.
Nouira is nu in balbezit. Nouira passt de bal met de wreef. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - United of Manchester FC 7:0

56e minuut.
Dokić passt de bal met de wreef. Deja rent richting de bal. Nouira speelt de bal door. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nazderko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira verovert de bal door een tackle van achteren. Nouira met een sublieme pass. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski schiet op doel. Pawluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - United of Manchester FC 8:0

60e minuut.
Buchla onderschept slim de pass. Buchla probeert naar een medespeler te passen. Nouira probeert de bal met de borst te controleren. Szulimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulimowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nouira rent richting de bal. Nouira passt de bal met de wreef. Albrecht rent richting de bal. Szulimowski onderschept slim de pass. Szulimowski schiet op doel. Pawluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Szulimowski schiet op doel. Albrecht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dokić is nu in balbezit. Dokić geeft de bal voor. Buchla krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPACZE - United of Manchester FC 9:0

70e minuut.
Gałązka bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla is nu in balbezit. Nouira met een sublieme pass. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Raes speelt de bal door. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira passt de bal met de wreef. Buchla bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Nouira bereikt de bal nog maar net als eerste. Nouira passt de bal zonder na te denken. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ovčina probeert naar een medespeler te passen. Szulimowski rent richting de bal. Szulimowski passt de bal zonder na te denken. Buchla is nu in balbezit. Buchla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPACZE 33%, United of Manchester FC 67%.
KOPACZE - United of Manchester FC 9:0