Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diavolo Mks Drawa Drawsko Pomorskie
rezerwowa Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 18.3
very good Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen poor


5e minuut.
Wittouck onderschept slim de pass. Wittouck passt de bal met de wreef. Göksu is nu in balbezit. Göksu schiet op doel. Talkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 1:0

10e minuut.
Almendra kopt de bal weg. Kącki is nu in balbezit. Parezanović verovert de bal door een tackle van achteren. Parezanović geeft een hoge lob. Toynak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Almendra rent richting de bal. Żyluk onderschept slim de pass. Żyluk passt de bal in één keer door. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Wittouck geeft een lange en hoge pass. Zygmunt kopt de bal weg. Parezanović speelt de bal door. Göksu is nu in balbezit. Göksu schiet op doel. Talkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Toynak de bal. Toynak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Parezanović is nu in balbezit. Parezanović geeft een lange en hoge pass. Zygmunt kan de bal niet met de borst controleren. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Wittouck geeft een hoge lob. Klungelig pakt Göksu de bal. Zygmunt rent richting de bal. Göksu onderschept slim de pass. Göksu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Talkowski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wittouck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra is nu in balbezit. Almendra geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toynak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 2:0

23e minuut.
Hempel speelt de bal door. Inworp. Wittouck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra rent richting de bal. Almendra geeft de bal voor. Talkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Göksu is nu in balbezit. Göksu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 3:0

29e minuut.
Parezanović speelt de bal door. Daar is Göksu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göksu geeft een hoge lob. Toynak is nu in balbezit. Toynak schiet op doel. Talkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wittouck zal de hoekschop nemen. Göksu springt en kopt de bal. Talkowski bokst de bal weg.

36e minuut.
Talkowski probeert naar een medespeler te passen. Kącki is nu in balbezit. Parezanović begaat een overtreding. Parezanović krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Almendra rent richting de bal. Stelmaszewski is nu in balbezit. Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra geeft een hoge lob. Toynak krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gręda bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra geeft de bal voor. Göksu is nu in balbezit. Göksu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parezanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra geeft een hoge lob. Göksu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyluk speelt de bal door. Göksu is nu in balbezit. Göksu passt de bal met de wreef. Toynak rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 22%, Mks Drawa Drawsko Pomorskie 78%.
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 3:0

46e minuut.
Toynak rent richting de bal. Toynak met een sublieme pass. Göksu rent richting de bal. Göksu haalt uit met een fantastische trap. Talkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 4:0

52e minuut.
Almendra passt de bal zonder na te denken. Toynak is nu in balbezit. Toynak passt de bal in één keer door. Göksu rent richting de bal. Göksu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Śliwowski rent richting de bal. Śliwowski geeft een lange en hoge pass. Göksu heeft problemen om de bal te vangen. Göksu schiet op doel. Talkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 5:0

61e minuut.
Toynak passt de bal zonder na te denken. Daar is Göksu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toynak is nu in balbezit. Göksu is nu in balbezit. Göksu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra probeert naar een medespeler te passen. Göksu bereikt de bal nog maar net als eerste. Göksu passt de bal in één keer door. Toynak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 6:0

65e minuut.
Gręda is nu in balbezit. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra met een sublieme pass. Göksu is nu in balbezit. Göksu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Klungelig pakt Toynak de bal. Toynak met een sublieme pass. Göksu is nu in balbezit. Göksu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 7:0

68e minuut.
Hempel speelt de bal door. Daar is Żyluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Göksu onderschept slim de pass. Göksu schiet op doel. Talkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 8:0

74e minuut.
Almendra geeft een hoge lob. Jaźnicki rent richting de bal. Jaźnicki passt de bal met de wreef. Arnaudov is nu in balbezit. Arnaudov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 9:0

78e minuut.
Ziemniak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zygmunt de bal. Toynak is nu in balbezit. Klungelig pakt Göksu de bal. Göksu schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Göksu rent richting de bal. Zygmunt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Göksu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parezanović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wojciechowski de bal. Toynak rent richting de bal. Toynak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wojciechowski met een harde bal richting middenveld. Almendra kopt de bal weg. Gadecki speelt de bal door. Toynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Toynak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Talkowski probeert naar een medespeler te passen. Wittouck met een sublieme pass. Daar is Gręda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toynak is nu in balbezit. Toynak draait met de bal, schiet en ... Talkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zygmunt rent richting de bal. Göksu onderschept slim de pass. Göksu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diavolo 13%, Mks Drawa Drawsko Pomorskie 87%.
AC Diavolo - Mks Drawa Drawsko Pomorskie 10:0