Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerwony Kur Wronki Naprzod Plompka Nieboczowy
5-4-1 mod. Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.6 gemiddelde waardering 22.5
matig Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


14e minuut.
Gubiec kopt de bal weg. Vilotić geeft een hoge lob. Bojanić is nu in balbezit. Bojanić schiet op doel. Cempel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Hrovatin rent richting de bal. Hrovatin geeft de bal voor. Bojanić rent richting de bal. Bojanić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Vilotić kopt de bal weg. Klungelig pakt Grubnić de bal. Grubnić probeert naar een medespeler te passen. Bojanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanić schiet op doel. Cempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Novik kopt de bal weg. Kościukiewicz rent richting de bal. Wolanik begaat een overtreding. Wolanik krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Rajos rent richting de bal. Rajos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gubiec de bal. Bojanić is nu in balbezit. Bojanić haalt uit met een fantastische trap. Cempel bokst de bal weg.

25e minuut.
Peklarić heeft problemen om de bal te vangen. Dadej is nu in balbezit. Peklarić maakt een afschuwelijke overtreding. Peklarić krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Bajer is nu in balbezit. Vilotić verovert de bal door een tackle van achteren. Vilotić geeft een hoge lob. Bojanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwony Kur Wronki - Naprzod Plompka Nieboczowy 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwony Kur Wronki 42%, Naprzod Plompka Nieboczowy 58%.
Czerwony Kur Wronki - Naprzod Plompka Nieboczowy 1:0

48e minuut.
Sobkowicz geeft de bal voor. Hrovatin kopt de bal weg. Mętel heeft problemen om de bal te vangen. Grubnić met een sublieme pass. Bojanić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwony Kur Wronki - Naprzod Plompka Nieboczowy 2:0

57e minuut.
Klungelig pakt Hrovatin de bal. Hrovatin geeft een lange en hoge pass. Grubnić kopt de bal weg. Bojanić is nu in balbezit. Bojanić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Novik verovert de bal door een tackle van achteren. Novik geeft een hoge lob. Rajos kopt de bal weg. Bojanić heeft problemen om de bal te vangen. Bojanić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwony Kur Wronki - Naprzod Plompka Nieboczowy 3:0

87e minuut.
Kościukiewicz met een sublieme pass. Rajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajos geeft een hoge lob. Bojanić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwony Kur Wronki - Naprzod Plompka Nieboczowy 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwony Kur Wronki 38%, Naprzod Plompka Nieboczowy 62%.
Czerwony Kur Wronki - Naprzod Plompka Nieboczowy 4:0