Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SBP Forever Akakla club
451 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 20.6
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Vlasov is nu in balbezit. Vlasov geeft een lange en hoge pass. Biegański heeft problemen om de bal te vangen. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... Szatanik bokst de bal weg.

6e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal zonder na te denken. Uluses rent richting de bal. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Akakla club 1:0

19e minuut.
Barone verovert de bal door een tackle van achteren. Barone passt de bal zonder na te denken. Uluses probeert naar een medespeler te passen. Szlachcikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal met de wreef. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Grodzicki de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Akakla club 2:0

29e minuut.
Maršíček passt de bal in één keer door. Suszek met een sublieme pass. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... Szatanik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Akakla club 3:0

32e minuut.
Barone speelt de bal door. Maršíček probeert naar een medespeler te passen. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski schiet op doel. Szatanik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Akakla club 4:0

34e minuut.
Pitto is nu in balbezit. Pitto passt de bal zonder na te denken. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone draait met de bal, schiet en ... Biegański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Akakla club 5:0

43e minuut.
Maršíček speelt de bal door. Uluses bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses passt de bal zonder na te denken. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Akakla club 6:0

44e minuut.
Grabarek speelt de bal door. Barone bereikt de bal nog maar net als eerste. Barone passt de bal zonder na te denken. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 33%, Akakla club 67%.
SBP Forever - Akakla club 6:0

47e minuut.
Szlachcikowski onderschept slim de pass. Barone rent richting de bal. Barone passt de bal zonder na te denken. Maršíček heeft problemen om de bal te vangen. Maršíček geeft de bal voor. Szatanik bokst de bal weg.

52e minuut.
Vlasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasov passt de bal zonder na te denken. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski schiet op doel. Szatanik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Akakla club 7:0

62e minuut.
Sobiech heeft problemen om de bal te vangen. Vlasov is nu in balbezit. Vlasov passt de bal in één keer door. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Barone met een sublieme pass. Suszek is nu in balbezit. Uluses verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Akakla club 8:0

67e minuut.
Cangas geeft een lange en hoge pass. Vlasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlasov speelt de bal door. Szlachcikowski rent richting de bal. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SBP Forever - Akakla club 9:0

71e minuut.
Barone rent richting de bal. Barone geeft de bal voor. Charzyński rent richting de bal. Szlachcikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Wojciechowski kopt de bal weg. Barone rent richting de bal. Barone probeert naar een medespeler te passen. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Barone onderschept slim de pass. Barone probeert naar een medespeler te passen. Uluses is nu in balbezit. Szlachcikowski is nu in balbezit. Szlachcikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SBP Forever 20%, Akakla club 80%.
SBP Forever - Akakla club 9:0