Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waleczne kmioty Brazzers
352 MAIN Tactiek 442
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 24.9
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen average
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Guerra Marques met een snelle inworp. Magdalinus probeert naar een medespeler te passen. Janus rent richting de bal. Janus geeft de bal voor. Magalski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Masztaler rent richting de bal. Masztaler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - Brazzers 0:1

9e minuut.
Magalski probeert naar een medespeler te passen. Pielecha is nu in balbezit. Pielecha speelt de bal door. Paździoch rent richting de bal. Paździoch geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Paździoch rent richting de bal. Paździoch schiet op doel. Klungelig pakt Juncu de bal. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Magdalinus met een sublieme pass. Klungelig pakt Hajduczek de bal. Boroi rent richting de bal. Hajduczek onderschept slim de pass. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap. Tascón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tascón met een sublieme pass. Van Walleghem kopt de bal weg. Bragato probeert de bal aan de voet te houden. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Van Walleghem passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rudak de bal. Masztaler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Masztaler krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Paździoch met de inworp. Juncu rent richting de bal. Juncu geeft een lange en hoge pass. Tascón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Waleczne kmioty - Brazzers 1:1

25e minuut.
Magdalinus onderschept slim de pass. Magdalinus met een sublieme pass. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus geeft de bal voor. Nemere maakt een snoekduik en kopt de bal. Solís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Magalski geeft de bal voor. Magalski probeert de bal met de borst te controleren. Janus begaat een overtreding. Janus krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Kobeszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojko geeft een lange en hoge pass. Kobeszko geeft de bal voor. Hajduczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - Brazzers 2:1

31e minuut.
Boroi rent richting de bal. Kobeszko is nu in balbezit. Kobeszko passt de bal met de wreef. Juncu heeft problemen om de bal te vangen. Juncu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek probeert naar een medespeler te passen. Kobeszko speelt de bal door. Juncu rent richting de bal. Juncu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waleczne kmioty 34%, Brazzers 66%.
Waleczne kmioty - Brazzers 2:1

47e minuut.
Bragato geeft een lange en hoge pass. Hajduczek speelt de bal door. Daar is Juncu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hajduczek rent richting de bal. Hajduczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kobeszko onderschept slim de pass. Kobeszko speelt de bal door. Pielecha rent richting de bal. Pielecha geeft de bal voor. Hajduczek is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - Brazzers 3:1

73e minuut.
Juncu passt de bal in één keer door. Hajduczek is nu in balbezit. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajduczek verovert de bal door een tackle van achteren. Hajduczek draait met de bal, schiet en ... Tascón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Paździoch probeert naar een medespeler te passen. Juncu bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdalinus bereikt de bal nog maar net als eerste. Juncu verovert de bal door een tackle van achteren. Juncu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Blaszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Paździoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździoch passt de bal zonder na te denken. Kobeszko is nu in balbezit. Kobeszko geeft een hoge lob. Tascón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hajduczek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Waleczne kmioty - Brazzers 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waleczne kmioty 38%, Brazzers 62%.
Waleczne kmioty - Brazzers 4:1