Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orły Galla Radłam
specjalPP Tactiek Główna
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 22.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Mežaks probeert naar een medespeler te passen. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek passt de bal in één keer door. Silnicki is nu in balbezit. Silnicki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vilhan geeft de bal voor. Brożek is nu in balbezit. Brożek geeft de bal voor. Vilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Warianka passt de bal zonder na te denken. Perz speelt de bal door. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek geeft een hoge lob. Vilhan bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Galla 41%, Radłam 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Orły Galla - Radłam 0:0

48e minuut.
Mežaks rent richting de bal. Mežaks geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Boiński de bal onder controle te krijgen. Vilhan rent richting de bal. Vilhan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Świerad is nu in balbezit. Świerad speelt de bal door. Vilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhan draait met de bal, schiet en ... Boiński probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mežaks verovert de bal door een tackle van achteren. Mežaks speelt de bal door. Turanata bereikt de bal nog maar net als eerste. Turanata geeft een hoge lob. Brożek kopt de bal weg. Mąkosza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vilhan de bal. Vilhan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orły Galla - Radłam 1:0

59e minuut.
Świerad geeft de bal voor. Wakulczyk kopt de bal weg. Ciemski probeert de bal aan de voet te houden. Silnicki rent richting de bal. Silnicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mirkowski kopt de bal weg. Daar is Świerad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerad met een sublieme pass. Vilhan is nu in balbezit. Vilhan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Xianyu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mirkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciemski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilhan verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sergiejew komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Cieślikowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brożek de bal. Brożek speelt de bal door. Świerad bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerad geeft de bal voor. Paal! Mąkosza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orły Galla 41%, Radłam 59%.
Orły Galla - Radłam 1:0