Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elka Zambrów black knight
Attack Tactiek ----
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 25.3
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương geeft de bal voor. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz draait met de bal, schiet en ... Coc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elka Zambrów - black knight 1:0

6e minuut.
Matheisz passt de bal met de wreef. Tušanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tušanović geeft een lange en hoge pass. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Świerczok passt de bal in één keer door. Lăzărescu onderschept slim de pass. Gacek probeert naar een medespeler te passen. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Yáñez heeft problemen om de bal te vangen. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Matheisz verovert de bal door een tackle van achteren. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Coc trapt de bal weg van het doel. Tušanović kopt de bal weg. Świerczok speelt de bal door. Mila rent richting de bal. Mila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Lăzărescu onderschept slim de pass. Zanetti is nu in balbezit. Xavier de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanetti onderschept slim de pass. Zanetti schiet op doel. Nelkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Girovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Compagnoni verovert de bal door een tackle van achteren. Compagnoni probeert naar een medespeler te passen. Paro rent richting de bal. Paro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bilgeataoğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gacek met een snelle inworp. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kendzia rent richting de bal. David onderschept slim de pass. David draait met de bal, schiet en ... Coc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Een oude blessure zorgt ervoor dat Coc niet meer kan verder spelen.

44e minuut.
Klungelig pakt Girovský de bal. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok passt de bal zonder na te denken. Matheisz rent richting de bal. Matheisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elka Zambrów - black knight 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elka Zambrów 38%, black knight 62%.
Elka Zambrów - black knight 2:0

47e minuut.
Mila speelt de bal door. Girovský rent richting de bal. Girovský met een sublieme pass. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Kendzia met een sublieme pass. Xavier de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier de Oliveira passt de bal met de wreef. Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elka Zambrów - black knight 3:0

55e minuut.
Barcă passt de bal in één keer door. Tušanović rent richting de bal. Tušanović speelt de bal door. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elka Zambrów - black knight 4:0

59e minuut.
Saccardo kopt de bal weg. Daar is Xavier de Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xavier de Oliveira geeft een lange en hoge pass. David is nu in balbezit. David schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elka Zambrów - black knight 5:0

66e minuut.
Lăzărescu passt de bal met de wreef. Xavier de Oliveira is nu in balbezit. Xavier de Oliveira passt de bal in één keer door. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Yáñez speelt de bal door. David rent richting de bal. David geeft een hoge lob. Matheisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Matheisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elka Zambrów - black knight 6:0

80e minuut.
Tušanović probeert naar een medespeler te passen. Gacek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacek geeft de bal voor. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elka Zambrów 42%, black knight 58%.
Elka Zambrów - black knight 6:0