Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACFOREVERAB Podhale Nowy Targ
Sex Tactiek Pablo 523
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 22.1
solide Schieten slecht
goed Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


4e minuut.
Klungelig pakt Anthonissen de bal. Giza is nu in balbezit. Anthonissen onderschept slim de pass. Madariaga is nu in balbezit. Madariaga geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wańdoch is nu in balbezit. Mlejnek rent richting de bal. Met opzet legt Wańdoch zijn tegenspeler op de grond. Wańdoch krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Madariaga is nu in balbezit. Madariaga passt de bal in één keer door. Groń heeft problemen om de bal te vangen. Groń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Madariaga zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Groń maakt een snoekduik en kopt de bal. Rydzyk is nu in balbezit. Rydzyk haalt uit met een fantastische trap. Ubysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Groń krijgt zijn hoofd ertegen. Prusak kopt de bal weg. Mumowski heeft problemen om de bal te vangen. Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek haalt uit met een fantastische trap. Ubysz bokst de bal weg.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rydzyk met de inworp. Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek draait met de bal, schiet en ... Ubysz probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rydzyk met een sublieme pass. Wańdoch rent richting de bal. Mlejnek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzynówek rent richting de bal. Krzynówek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Madariaga kopt de bal weg. Mlejnek controleert de bal met de borst. Krzynówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. Ubysz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Groń rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Groń bereikt de bal nog maar net als eerste. Groń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Podhale Nowy Targ 1:0

42e minuut.
Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prusak de bal onder controle te krijgen. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Wańdoch geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rydzyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzynówek rent richting de bal. Krzynówek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Podhale Nowy Targ 2:0

44e minuut.
Wańdoch rent richting de bal. Krzynówek rent richting de bal. Krzynówek passt de bal zonder na te denken. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Podhale Nowy Targ 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 29%, Podhale Nowy Targ 71%.
ACFOREVERAB - Podhale Nowy Targ 3:0

50e minuut.
Madariaga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaźmierkiewicz de bal. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. Ubysz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Podhale Nowy Targ 4:0

51e minuut.
Wańdoch met een sublieme pass. Daar is Madariaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madariaga geeft een lange en hoge pass. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... Ubysz bokst de bal weg. Kujawski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Madariaga neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mlejnek de bal. Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek haalt uit met een fantastische trap. Ubysz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Anthonissen verovert de bal door een tackle van achteren. Krzynówek is nu in balbezit. Anthonissen met een sublieme pass. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACFOREVERAB - Podhale Nowy Targ 5:0

66e minuut.
Giza met een sublieme pass. Eidenberger probeert naar een medespeler te passen. Rydzyk probeert naar een medespeler te passen. Krzynówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzynówek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Giza is nu in balbezit. Krzynówek onderschept slim de pass. Krzynówek passt de bal met de wreef. Anthonissen is nu in balbezit. Anthonissen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Krzynówek draait met de bal, schiet en ... Ubysz speelt de bal door. Lin kopt de bal weg. Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek draait met de bal, schiet en ... Ubysz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Lin speelt de bal door. Madariaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Madariaga probeert naar een medespeler te passen. Krzynówek is nu in balbezit. Krzynówek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACFOREVERAB 29%, Podhale Nowy Targ 71%.
ACFOREVERAB - Podhale Nowy Targ 5:0