Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pipin FC Blackwings
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 25.5
average Schieten weak
average Passen average
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Bæk rent richting de bal. Bæk geeft een lange en hoge pass. Rebajn kopt de bal weg. Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bæk is nu in balbezit. Bæk met een sublieme pass. Rebajn is nu in balbezit. Belyaev verovert de bal door een tackle van achteren. Belyaev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Eklemović rent richting de bal. Rebajn rent richting de bal. Eklemović begaat een overtreding. Eklemović krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Rebajn rent richting de bal. Laranjo onderschept slim de pass. Laranjo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belyaev de bal. Belyaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Laranjo geeft de bal voor. Topolski speelt de bal door. Sztanga kopt de bal weg. Burza rent richting de bal. Burza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Eklemović passt de bal met de wreef. Belyaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belyaev passt de bal in één keer door. Judas rent richting de bal. Judas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Eklemović met een sublieme pass. Bæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bæk passt de bal in één keer door. Judas bereikt de bal nog maar net als eerste. Judas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Topolski trapt de bal weg van het doel. Eklemović kopt de bal weg. Kusznir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belyaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belyaev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Putoš trapt de bal weg van het doel. Eklemović kopt de bal weg. Bæk speelt de bal door. Judas heeft problemen om de bal te vangen. Judas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Piórko geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kurzynowski met een snelle inworp. Burza heeft problemen om de bal te vangen. Burza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Siekiera geeft een hoge lob. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Burza passt de bal met de wreef. Sztanga is nu in balbezit. Sztanga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipin - FC Blackwings 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipin 47%, FC Blackwings 53%.
Pipin - FC Blackwings 0:1

48e minuut.
Topolski trapt de bal weg. Laranjo kopt de bal weg. Judas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Judas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Topolski trapt de bal weg van het doel. Laranjo kopt de bal weg. Daar is Judas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Małolepszy is nu in balbezit. Eklemović verovert de bal door een tackle van achteren. Eklemović passt de bal in één keer door. Belyaev is nu in balbezit. Belyaev schiet op doel. Topolski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Laranjo verovert de bal door een tackle van achteren. Laranjo passt de bal in één keer door. Daar is Belyaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belyaev haalt uit met een fantastische trap. Topolski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pipin - FC Blackwings 1:1

62e minuut.
Kochanek geeft een hoge lob. Balint is nu in balbezit. Bæk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bæk geeft de bal voor. Judas krijgt zijn hoofd ertegen. Topolski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belyaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belyaev haalt uit met een fantastische trap. Topolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Judas rent richting de bal. Judas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kochanek de bal. Bæk geeft een hoge lob. Kochanek probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bæk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Eklemović springt en kopt de bal. Belyaev springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Siekiera met een harde bal richting middenveld. Burza bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiefel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stiefel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stiefel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

72e minuut.
Bæk met de inworp. Eklemović controleert de bal met de borst. Eklemović met een sublieme pass. Belyaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belyaev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pipin - FC Blackwings 2:1

74e minuut.
Eklemović geeft de bal voor. Belyaev is nu in balbezit. Belyaev geeft een lange en hoge pass. Judas bereikt de bal nog maar net als eerste. Judas haalt uit met een fantastische trap. Topolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belyaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belyaev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pipin - FC Blackwings 3:1

79e minuut.
Bæk is nu in balbezit. Bæk passt de bal zonder na te denken. Laranjo met een sublieme pass. Belyaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Belyaev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Vukovarac probeert de bal met de borst te controleren. Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukovarac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vukovarac krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pipin 29%, FC Blackwings 71%.
Pipin - FC Blackwings 3:1