Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New York Kings Kępno
taktyka Tactiek 532
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
52 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 21.2
goed Schieten zwak
solide Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Beksa speelt de bal door. Kołodziej met een sublieme pass. Čečil met een sublieme pass. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Kołodziej is nu in balbezit. Kołodziej passt de bal zonder na te denken. Vescovo rent richting de bal. Čečil bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečil haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 1:0

11e minuut.
Gmiński geeft een hoge lob. Inworp. Durczok met de inworp. Čečil is nu in balbezit. Čečil geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Čečil is nu in balbezit. Čečil passt de bal zonder na te denken. Vescovo rent richting de bal. Vescovo draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
Klungelig pakt Figueroa de bal. Burak is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa draait met de bal, schiet en ... Szczypiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 2:0

19e minuut.
Vescovo controleert de bal met de borst. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo draait met de bal, schiet en ... Szczypiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 3:0

21e minuut.
Kuczera geeft een hoge lob. Kołpaczyński heeft problemen om de bal te vangen. Štos is nu in balbezit. Štos geeft een hoge lob. Vescovo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Łukaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Vescovo verovert de bal door een tackle van achteren. Vescovo geeft een lange en hoge pass. Štos bereikt de bal nog maar net als eerste. Štos geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Čečil heeft problemen om de bal te vangen. Čečil speelt de bal door. Klungelig pakt Vescovo de bal. Vescovo draait met de bal, schiet en ... Szczypiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 4:0

28e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Kuczera geeft de bal voor. Figueroa kopt de bal weg. Vescovo heeft problemen om de bal te vangen. Vescovo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kuczera met een sublieme pass. Čečil is nu in balbezit. Čečil met een sublieme pass. Vescovo rent richting de bal. Vescovo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 5:0

32e minuut.
Kołpaczyński passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Figueroa de bal. Płaskoczyński begaat een overtreding. Płaskoczyński krijgt een gele kaart. Figueroa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kołodziej komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kuczera passt de bal zonder na te denken. Čečil rent richting de bal. Čečil passt de bal zonder na te denken. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vescovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečil bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečil passt de bal met de wreef. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 6:0

37e minuut.
Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo verovert de bal door een tackle van achteren. Vescovo speelt de bal door. Čečil rent richting de bal. Čečil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Płaskoczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziej is nu in balbezit. Kołodziej passt de bal zonder na te denken. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pietreanu geeft de bal voor. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo onderschept slim de pass. Vescovo draait met de bal, schiet en ... Szczypiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 7:0

44e minuut.
Łukaszewski trapt de bal weg. Kołodziej rent richting de bal. Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Vescovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo draait met de bal, schiet en ... Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 8:0

45e minuut.
Iwaniczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Iwaniczuk passt de bal met de wreef. Daar is Molitorys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vescovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New York Kings 17%, Kępno 83%.
New York Kings - Kępno 8:0

48e minuut.
Kołodziej kopt de bal weg. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski is nu in balbezit. Vescovo onderschept slim de pass. Vescovo schiet op doel. Szczypiński bokst de bal weg. Gmiński is nu in balbezit. Čečil verovert de bal door een tackle van achteren. Čečil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 9:0

51e minuut.
Kołodziej rent richting de bal. Kołodziej passt de bal in één keer door. Vescovo rent richting de bal. Vescovo schiet op doel. Szczypiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Rankov passt de bal zonder na te denken. Štos met een sublieme pass. Molitorys is nu in balbezit. Vescovo verovert de bal door een tackle van achteren. Vescovo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 10:0

56e minuut.
Durczok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuczera probeert naar een medespeler te passen. Čečil met een sublieme pass. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo schiet op doel. Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziej rent richting de bal. Kołodziej passt de bal met de wreef. Vescovo rent richting de bal. Vescovo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Štos passt de bal met de wreef. Kołodziej probeert naar een medespeler te passen. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo schiet op doel. Szczypiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szczypiński trapt de bal weg van het doel. Kuczera kopt de bal weg. Klungelig pakt Vescovo de bal. Vescovo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Figueroa de bal. Vescovo rent richting de bal. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa schiet op doel. Szczypiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 11:0

64e minuut.
Vescovo verovert de bal door een tackle van achteren. Molitorys is nu in balbezit. Vescovo onderschept slim de pass. Čečil bereikt de bal nog maar net als eerste. Čečil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Szczypiński trapt de bal weg. Kołodziej kopt de bal weg. Vescovo rent richting de bal. Vescovo schiet op doel. Szczypiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Łukaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa rent richting de bal. Vescovo rent richting de bal. Vescovo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 12:0

70e minuut.
Molitorys heeft problemen om de bal te vangen. Kołodziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziej passt de bal in één keer door. Vescovo rent richting de bal. Vescovo schiet op doel. Szczypiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 13:0

72e minuut.
Figueroa passt de bal zonder na te denken. Burak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo verovert de bal door een tackle van achteren. Vescovo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 14:0

73e minuut.
Kołodziej rent richting de bal. Kołodziej passt de bal in één keer door. Štos speelt de bal door. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Kuczera probeert naar een medespeler te passen. Kołodziej met een sublieme pass. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New York Kings - Kępno 15:0

79e minuut.
Płaskoczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kołodziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołodziej passt de bal zonder na te denken. Figueroa rent richting de bal. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Napiórkowski rent richting de bal. Iwaniczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziej tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iwaniczuk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Iwaniczuk kan niet meer verder spelen. Lichański komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Čečil is nu in balbezit. Čečil geeft een lange en hoge pass. Łukaszewski probeert de bal met de borst te controleren. Vescovo rent richting de bal. Vescovo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Beksa passt de bal in één keer door. Kołodziej rent richting de bal. Kołodziej passt de bal in één keer door. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rankov geeft een hoge lob. Kuczera controleert de bal met de borst. Kuczera passt de bal zonder na te denken. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čečil speelt de bal door. Vescovo rent richting de bal. Vescovo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New York Kings 22%, Kępno 78%.
New York Kings - Kępno 15:0