Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Talents FC Ekipa Actimela
3-5-2 #1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 21
good Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sekuła rent richting de bal. Tığ verovert de bal door een tackle van achteren. Loczkowski maakt een afschuwelijke overtreding. Loczkowski krijgt een gele kaart.

1e minuut.
Tığ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazzei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Caiafa is nu in balbezit. Paál is nu in balbezit. Paál draait met de bal, schiet en ... Krysiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Kizior geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Placido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paál bereikt de bal nog maar net als eerste. Paál schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Placido met de inworp. Paál is nu in balbezit. Paál draait met de bal, schiet en ... Zagajewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Placido passt de bal zonder na te denken. Paál is nu in balbezit. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paál onderschept slim de pass. Paál draait met de bal, schiet en ... Krysiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Chęciński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Placido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paál bereikt de bal nog maar net als eerste. Paál schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Zagajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiafa onderschept slim de pass. Caiafa passt de bal in één keer door. Paál rent richting de bal. Paál draait met de bal, schiet en ... Paal!

33e minuut.
Riemann probeert naar een medespeler te passen. Caiafa rent richting de bal. Paál bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiafa rent richting de bal. Caiafa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Caiafa is nu in balbezit. Szczurowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiafa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Caiafa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Talents FC 31%, Ekipa Actimela 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Talents FC - Ekipa Actimela 0:0

53e minuut.
Kuśnierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Riemann passt de bal zonder na te denken. Caiafa rent richting de bal. Caiafa haalt uit met een fantastische trap. Krysiewicz bokst de bal weg.

56e minuut.
Riemann neemt de hoekschop. Placido is nu in balbezit. Placido passt de bal zonder na te denken. Tığ rent richting de bal. Tığ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Riemann geeft een hoge lob. Kizior heeft problemen om de bal te vangen. Paál rent richting de bal. Paál schiet op doel. Krysiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Ekipa Actimela 1:0

61e minuut.
Kuśnierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paál verovert de bal door een tackle van achteren. Paál passt de bal met de wreef. Caiafa is nu in balbezit. Caiafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Ekipa Actimela 2:0

65e minuut.
Kuśnierz is nu in balbezit. Kuśnierz geeft een hoge lob. Placido kopt de bal weg. Paál heeft problemen om de bal te vangen. Paál draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Placido kopt de bal weg. Caiafa rent richting de bal. Paál rent richting de bal. Paál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents FC - Ekipa Actimela 3:0

73e minuut.
Riemann verovert de bal door een tackle van achteren. Riemann passt de bal met de wreef. Chęciński is nu in balbezit. Caiafa onderschept slim de pass. Caiafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mosiej heeft problemen om de bal te vangen. Placido bereikt de bal nog maar net als eerste. Placido speelt de bal door. Caiafa rent richting de bal. Caiafa schiet op doel. Krysiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Randa heeft problemen om de bal te vangen. Randa geeft een hoge lob. Paál kopt de bal weg. Daar is Caiafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caiafa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Talents FC 38%, Ekipa Actimela 62%.
The Talents FC - Ekipa Actimela 3:0