Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-15 00:11
  • Bekerwedstrijd: Mecz barażowy
  • Stadion: ANFIELD
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2140
liverpool gostale KKP
liverpool Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


3e minuut.
Kuciel verovert de bal door een tackle van achteren. Kuciel passt de bal in één keer door. Lizarzuay rent richting de bal. Lizarzuay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - KKP 1:0

10e minuut.
Papciak verovert de bal door een tackle van achteren. Coposu onderschept slim de pass. Coposu probeert naar een medespeler te passen. Lizarzuay is nu in balbezit. Lizarzuay schiet op doel. Rybka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Kuciel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuciel probeert naar een medespeler te passen. Lizarzuay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarzuay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - KKP 2:0

21e minuut.
Golak probeert naar een medespeler te passen. Kuciel rent richting de bal. Kuciel passt de bal in één keer door. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - KKP 3:0

26e minuut.
Coposu kopt de bal weg. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis geeft een hoge lob. Daar is Tenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tenu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Drwięga rent richting de bal. Drwięga geeft de bal voor. Inworp. Golak met een snelle inworp. Tenu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - KKP 4:0

36e minuut.
Januszczak is nu in balbezit. Tenu verovert de bal door een tackle van achteren. Tenu geeft de bal voor. Lizarzuay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarzuay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - KKP 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 30%, KKP 70%.
liverpool gostale - KKP 5:0

47e minuut.
Lizarzuay is nu in balbezit. Tenu rent richting de bal. Tenu passt de bal zonder na te denken. Daar is Lizarzuay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizarzuay schiet op doel. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Drwięga geeft de bal voor. Inworp. Golak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Davis is nu in balbezit. Davis geeft de bal voor. Rybka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lizarzuay is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Lizarzuay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizarzuay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - KKP 6:0

59e minuut.
Coposu onderschept slim de pass. Coposu met een sublieme pass. Klungelig pakt Lizarzuay de bal. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
liverpool gostale - KKP 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liverpool gostale 15%, KKP 85%.
liverpool gostale - KKP 7:0
KKP