Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ostrovia blablabla94
V liga Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 21.8
good Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Gronek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ugljanin met de inworp. Burdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Burdík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Schammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Cios onderschept slim de pass. Savino rent richting de bal. Schammer rent richting de bal. Schammer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt Ugljanin de bal. Ugljanin passt de bal in één keer door. Białokozowicz is nu in balbezit. Schammer onderschept slim de pass. Schammer draait met de bal, schiet en ... Żywanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ostrovia - blablabla94 1:0

10e minuut.
Pérez Guirado passt de bal zonder na te denken. Savino bereikt de bal nog maar net als eerste. Savino probeert naar een medespeler te passen. Schammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schammer draait met de bal, schiet en ... Paal! Kupcewicz heeft problemen om de bal te vangen. Schammer is nu in balbezit. Schammer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ostrovia - blablabla94 2:0

29e minuut.
Schammer heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białokozowicz. Schammer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Savino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Schammer rent richting de bal. Schammer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ostrovia - blablabla94 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ostrovia 55%, blablabla94 45%.
MKS Ostrovia - blablabla94 3:0

50e minuut.
Majkut is nu in balbezit. Inworp. Ugljanin met een snelle inworp. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki geeft de bal voor. Żywanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugljanin verovert de bal door een tackle van achteren. Ugljanin geeft een hoge lob. Schammer is nu in balbezit. Schammer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ostrovia - blablabla94 4:0

58e minuut.
Doeltrap. Van Laethem trapt de bal weg. Białokozowicz kopt de bal weg. Hennig heeft problemen om de bal te vangen. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kupcewicz met een sublieme pass. Hajducki rent richting de bal. Matysek begaat een overtreding. Hajducki raakt geblesseerd tijdens het duel. Białokozowicz met een snel genomen vrije trap. Van Laethem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tekerlekçi heeft problemen om de bal te vangen. Hennig rent richting de bal. Hennig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ostrovia - blablabla94 4:1

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Białokozowicz de bal onder controle te krijgen. Burdík is nu in balbezit. Burdík speelt de bal door. Schammer is nu in balbezit. Schammer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ostrovia - blablabla94 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ostrovia 59%, blablabla94 41%.
MKS Ostrovia - blablabla94 5:1