Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GODŁO XOOn
MID:B-L Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.2 gemiddelde waardering 17
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen slecht
uitstekend Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Walasek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robles rent richting de bal. Robles passt de bal zonder na te denken. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Jonatowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Protazy de bal. Walasek rent richting de bal. Walasek schiet op doel. Korsak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO - XOOn 1:0

4e minuut.
Tuczapski passt de bal met de wreef. Protazy rent richting de bal. Walasek onderschept slim de pass. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Korsak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

12e minuut.
Raczek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robles is nu in balbezit. Robles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rucht kopt de bal weg. Klungelig pakt Jakubiec de bal. Walasek is nu in balbezit. Walasek geeft de bal voor. Robles maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bogoescu heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu geeft een lange en hoge pass. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO - XOOn 2:0

22e minuut.
Korsak trapt de bal weg van het doel. Güçlü kopt de bal weg. Raczek heeft problemen om de bal te vangen. Bogoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Robles onderschept slim de pass. Robles passt de bal met de wreef. Protazy met een sublieme pass. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO - XOOn 3:0

32e minuut.
Burlikowski is nu in balbezit. Güçlü onderschept slim de pass. Güçlü met een sublieme pass. Klungelig pakt Robles de bal. Robles draait met de bal, schiet en ... Korsak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Murawski geeft een hoge lob. Jakubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek geeft een hoge lob. Raczek heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bogoescu neemt de hoekschop. Walasek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO - XOOn 4:0

39e minuut.
Smarzyński speelt de bal door. Raczek rent richting de bal. Raczek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Robles de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. Korsak bokst de bal weg. Protazy is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO 13%, XOOn 87%.
GODŁO - XOOn 4:0

49e minuut.
Rucht rent richting de bal. Rucht geeft de bal voor. Nuckowski heeft problemen om de bal te vangen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles draait met de bal, schiet en ... Korsak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Teśmian met de inworp. Bogoescu is nu in balbezit. Bogoescu geeft een lange en hoge pass. Walasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Rucht geeft een hoge lob. Protazy bereikt de bal nog maar net als eerste. Walasek verovert de bal door een tackle van achteren. Walasek haalt uit met een fantastische trap. Korsak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO - XOOn 5:0

60e minuut.
Güçlü passt de bal met de wreef. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles passt de bal met de wreef. Walasek rent richting de bal. Walasek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Murawski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korczewski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Protazy probeert de bal aan de voet te houden. Walasek rent richting de bal. Walasek passt de bal in één keer door. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Rucht onderschept slim de pass. Rucht geeft een hoge lob. Daar is Raczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogoescu rent richting de bal. Bogoescu geeft een lange en hoge pass. Korsak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robles is nu in balbezit. Robles draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Bogoescu geeft een hoge lob. Walasek controleert de bal met de borst. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles haalt uit met een fantastische trap. Korsak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GODŁO - XOOn 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GODŁO 21%, XOOn 79%.
GODŁO - XOOn 6:0