Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Volvo Łódź Cracovia morAWica
boska Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 19.7
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
zeer goed Verdedigen slecht


3e minuut.
Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Românescu rent richting de bal. Românescu geeft een lange en hoge pass. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - Cracovia morAWica 1:0

4e minuut.
D`hoker speelt de bal door. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes passt de bal zonder na te denken. Paparigas heeft problemen om de bal te vangen. Paparigas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Storczyk de bal onder controle te krijgen. Entin rent richting de bal. Entin probeert naar een medespeler te passen. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Goranov met de inworp. Entin rent richting de bal. Cecot begaat een overtreding. Entin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Entin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Goranov geeft de bal voor. Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - Cracovia morAWica 2:0

15e minuut.
Szarpak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pakizer komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Huma passt de bal in één keer door. D`hoker rent richting de bal. D`hoker met een sublieme pass. Marcondes rent richting de bal. Marcondes schiet op doel. Bakuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cywil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paparigas rent richting de bal. Paparigas haalt uit met een fantastische trap. Bakuła probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Goranov geeft een lange en hoge pass. D`hoker heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Pyk ... Strafschop! D`hoker is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marcondes zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - Cracovia morAWica 3:0

20e minuut.
Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov geeft een lange en hoge pass. Dmochowski heeft problemen om de bal te vangen. Marcondes is nu in balbezit. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - Cracovia morAWica 4:0

27e minuut.
Românescu onderschept slim de pass. Românescu passt de bal met de wreef. Paparigas rent richting de bal. Paparigas haalt uit met een fantastische trap. Bakuła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - Cracovia morAWica 5:0

36e minuut.
Dmochowski geeft de bal voor. Inworp. D`hoker met een snelle inworp. Entin geeft een lange en hoge pass. Paparigas is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goranov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Storczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paparigas is nu in balbezit. Paparigas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Batóg probeert de bal met de borst te controleren. Goranov is nu in balbezit. Goranov passt de bal zonder na te denken. Paparigas rent richting de bal. Paparigas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volvo Łódź 24%, Cracovia morAWica 76%.
Volvo Łódź - Cracovia morAWica 5:0

49e minuut.
Goranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Goranov probeert naar een medespeler te passen. Pakizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Entin onderschept slim de pass. Entin geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Românescu geeft de bal voor. Cywil heeft problemen om de bal te vangen. Storczyk is nu in balbezit. Entin onderschept slim de pass. Entin geeft een hoge lob. Paal! Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Volvo Łódź - Cracovia morAWica 6:0

63e minuut.
Românescu controleert de bal met de borst. Huma rent richting de bal. Huma geeft een lange en hoge pass. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Storczyk rent richting de bal. Entin onderschept slim de pass. Entin met een sublieme pass. Daar is Paparigas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paparigas draait met de bal, schiet en ... Bakuła verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Volvo Łódź 26%, Cracovia morAWica 74%.
Volvo Łódź - Cracovia morAWica 6:0