Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szlachta Kujaw FC TULCE
A Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
18 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 17.6
good Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


9e minuut.
Hamanowicz met de inworp. Jędraszek probeert naar een medespeler te passen. Szarik rent richting de bal. Szarik schiet op doel. Tworkowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Habiloğlu met een sublieme pass. Kędzior rent richting de bal. Kędzior passt de bal zonder na te denken. Gânsac is nu in balbezit. Gânsac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pârvulescu geeft de bal voor. Inworp. Stępiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Klungelig pakt Jędraszek de bal. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin passt de bal in één keer door. Gânsac is nu in balbezit. Gânsac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Franklin probeert naar een medespeler te passen. Szarik met een sublieme pass. Gânsac heeft problemen om de bal te vangen. Gânsac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Kujaw - FC TULCE 1:0

33e minuut.
Kędzior met een sublieme pass. Habiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Habiloğlu met een sublieme pass. Gânsac is nu in balbezit. Gânsac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tworkowski trapt de bal weg van het doel. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzior passt de bal zonder na te denken. Gânsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Kujaw - FC TULCE 2:0

44e minuut.
Kuryluk geeft een hoge lob. Rygiel met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Dagga de bal onder controle te krijgen. Wielgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgosz schiet op doel. Pârvulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Kujaw 40%, FC TULCE 60%.
Szlachta Kujaw - FC TULCE 2:0

49e minuut.
Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik passt de bal met de wreef. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Kujaw - FC TULCE 3:0

63e minuut.
Szarik kopt de bal weg. Gânsac rent richting de bal. Gânsac geeft een lange en hoge pass. Franklin is nu in balbezit. Franklin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Leński met een sublieme pass. Klungelig pakt Wielgosz de bal. Dagga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wielgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Wielgosz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Franklin speelt de bal door. Hamanowicz is nu in balbezit. Hamanowicz geeft de bal voor. Szarik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szarik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Kujaw - FC TULCE 4:0

73e minuut.
Migawa speelt de bal door. Dagga heeft problemen om de bal te vangen. Wielgosz is nu in balbezit. Wielgosz schiet op doel. Pârvulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Kujaw - FC TULCE 4:1

76e minuut.
Leński rent richting de bal. Kędzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędzior passt de bal met de wreef. Gânsac is nu in balbezit. Gânsac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Franklin kopt de bal weg. Klungelig pakt Leński de bal. Szarik is nu in balbezit. Gânsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac draait met de bal, schiet en ... Migawa bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Habiloğlu zal de hoekschop nemen. Gânsac rent richting de bal. Gânsac haalt uit met een fantastische trap. Migawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Franklin bereikt de bal nog maar net als eerste. Franklin haalt uit met een fantastische trap. Migawa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Daar is Hamanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamanowicz geeft een hoge lob. Gânsac bereikt de bal nog maar net als eerste. Gânsac schiet op doel. Migawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Franklin rent richting de bal. Franklin geeft de bal voor. Gânsac is nu in balbezit. Gânsac schiet op doel. Migawa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Kujaw - FC TULCE 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Kujaw 19%, FC TULCE 81%.
Szlachta Kujaw - FC TULCE 5:1