Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Didek FC Only Skill
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Ziobro rent richting de bal. Carobbio verovert de bal door een tackle van achteren. Carobbio met een sublieme pass. Báló rent richting de bal. Báló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - FC Only Skill 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miller met een snelle inworp. Carobbio is nu in balbezit. Carobbio passt de bal zonder na te denken. Tornieporth geeft de bal voor. Kędra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Langeveld kopt de bal weg. Tustanowski is nu in balbezit. Báló verovert de bal door een tackle van achteren. Báló draait met de bal, schiet en ... Kędra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - FC Only Skill 2:0

13e minuut.
Carobbio geeft de bal voor. Tustanowski kopt de bal weg. Fielek probeert de bal aan de voet te houden. Báló is nu in balbezit. Báló draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Carobbio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carobbio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Herbasch de bal. Báló rent richting de bal. Báló haalt uit met een fantastische trap. Kędra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bugla geeft een hoge lob. Inworp. Carobbio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - FC Only Skill 3:0

41e minuut.
Báló passt de bal in één keer door. Bugla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van Nieuwkercke. van Nieuwkercke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 37%, FC Only Skill 63%.
KS Didek - FC Only Skill 3:0

48e minuut.
Báló rent richting de bal. Báló speelt de bal door. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke draait met de bal, schiet en ... Kędra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - FC Only Skill 4:0

52e minuut.
Klungelig pakt Placuszek de bal. Muciek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muciek passt de bal zonder na te denken. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - FC Only Skill 5:0

69e minuut.
Ziobro heeft problemen om de bal te vangen. van Nieuwkercke probeert naar een medespeler te passen. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló haalt uit met een fantastische trap. Kędra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - FC Only Skill 6:0

72e minuut.
Daar is Carobbio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miller rent richting de bal. Miller geeft de bal voor. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Báló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Báló is nu in balbezit. Báló schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - FC Only Skill 7:0

76e minuut.
Langeveld onderschept slim de pass. Langeveld geeft een hoge lob. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke schiet op doel. Kędra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Tustanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Klungelig pakt Miller de bal. Carobbio is nu in balbezit. Carobbio geeft de bal voor. Báló is nu in balbezit. Báló haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Herbasch geeft een hoge lob. Inworp. Miller met een snelle inworp. Carobbio heeft problemen om de bal te vangen. Carobbio geeft een hoge lob. Kędra bokst de bal weg. van Nieuwkercke is nu in balbezit. van Nieuwkercke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Didek - FC Only Skill 8:0

89e minuut.
van Nieuwkercke geeft een hoge lob. Tornieporth kopt de bal weg. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tustanowski de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Didek 26%, FC Only Skill 74%.
KS Didek - FC Only Skill 8:0