Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperia Calcio Viva Veterani
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 18.9
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Labaka Zurriarain bereikt de bal nog maar net als eerste. Labaka Zurriarain passt de bal in één keer door. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Skupień de bal. Skupień draait met de bal, schiet en ... Żółw bokst de bal weg.

8e minuut.
Sapela rent richting de bal. Labaka Zurriarain onderschept slim de pass. Labaka Zurriarain speelt de bal door. Daar is Skupień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skupień draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Utov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomborowski geeft een lange en hoge pass. Skupień springt en kopt de bal. Żółw werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Żółw trapt de bal weg van het doel. Fekhi kopt de bal weg. Groblewski heeft problemen om de bal te vangen. Skupień onderschept slim de pass. Skupień schiet op doel. Żółw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Linka rent richting de bal. Fekhi verovert de bal door een tackle van achteren. Fekhi passt de bal zonder na te denken. Skupień heeft problemen om de bal te vangen. Skupień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Viva Veterani 1:0

20e minuut.
Belbüken speelt de bal door. Klungelig pakt Skupień de bal. Skupień speelt de bal door. Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Skupień heeft problemen om de bal te vangen. Belbüken probeert naar een medespeler te passen. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Skupień haalt uit met een fantastische trap. Żółw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Viva Veterani 2:0

26e minuut.
Belbüken rent richting de bal. Skupień rent richting de bal. Belbüken rent richting de bal. Belbüken haalt uit met een fantastische trap. Żółw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Viva Veterani 3:0

31e minuut.
Belbüken met een sublieme pass. Skupień bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratajczak is nu in balbezit. Belbüken bereikt de bal nog maar net als eerste. Belbüken haalt uit met een fantastische trap. Żółw kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Viva Veterani 4:0

33e minuut.
Labaka Zurriarain geeft een hoge lob. Tomborowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomborowski speelt de bal door. Belbüken rent richting de bal. Belbüken haalt uit met een fantastische trap. Żółw verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ratajczak heeft problemen om de bal te vangen. Skupień rent richting de bal. Skupień schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Belbüken verovert de bal door een tackle van achteren. Skupień rent richting de bal. Klungelig pakt Skupień de bal. Skupień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Viva Veterani 5:0

45e minuut.
Zawidzki kopt de bal weg. Daar is Groblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belbüken speelt de bal door. Skupień is nu in balbezit. Skupień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Viva Veterani 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 25%, Viva Veterani 75%.
Imperia Calcio - Viva Veterani 6:0

46e minuut.
Linka is nu in balbezit. Utov bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka onderschept slim de pass. Kosman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosman haalt uit met een fantastische trap. Finello bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Labaka Zurriarain kopt de bal weg. Stańczyk probeert de bal aan de voet te houden. Skupień is nu in balbezit. Skupień haalt uit met een fantastische trap. Żółw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Viva Veterani 7:0

74e minuut.
Utov passt de bal in één keer door. Fekhi rent richting de bal. Fekhi speelt de bal door. Belbüken rent richting de bal. Belbüken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Platt bereikt de bal nog maar net als eerste. Linka is nu in balbezit. Fekhi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fekhi krijgt een gele kaart. Linka roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Linka kan niet meer verder spelen. Czapiga komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Labaka Zurriarain rent richting de bal. Labaka Zurriarain geeft een lange en hoge pass. Belbüken krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Tomborowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomborowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sapela heeft problemen om de bal te vangen. Skupień rent richting de bal. Skupień schiet op doel. Tomborowski is nu in balbezit. Tomborowski passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ratajczak heeft problemen om de bal te vangen. Żółw bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Platt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labaka Zurriarain geeft een lange en hoge pass. Skupień is nu in balbezit. Skupień draait met de bal, schiet en ... Żółw probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperia Calcio - Viva Veterani 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperia Calcio 26%, Viva Veterani 74%.
Imperia Calcio - Viva Veterani 8:0