Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Biecz domestos70
523 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.9 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Lima da Silva geeft een hoge lob. Gawin rent richting de bal. Gawin passt de bal in één keer door. Kalaidzhiev rent richting de bal. Kalaidzhiev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hanusz schiet op doel. Martyniak probeert naar een medespeler te passen. van Oord kopt de bal weg. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Martyniak bokst de bal weg. Kaleta is nu in balbezit. Kaleta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Oord met de inworp. Gawin geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kalaidzhiev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zjawin. Kalaidzhiev raakt geblesseerd tijdens het duel. Łaski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hanusz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Martyniak met een sublieme pass. Maleńczuk kopt de bal weg. Daar is Chmiest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Martyniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
van Oord is nu in balbezit. van Oord geeft een lange en hoge pass. Gawin speelt de bal door. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Biecz - domestos70 1:0

32e minuut.
Rajski heeft problemen om de bal te vangen. Hanusz onderschept slim de pass. Spyra rent richting de bal. Hanusz verovert de bal door een tackle van achteren. Hanusz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martyniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Łaski met een sublieme pass. Kalaidzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalaidzhiev passt de bal in één keer door. Hanusz rent richting de bal. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Szebert trapt de bal weg. Bejnierowicz kopt de bal weg. Daar is Lima da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Chmiest is nu in balbezit. Kalaidzhiev verovert de bal door een tackle van achteren. Kalaidzhiev speelt de bal door. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Biecz 34%, domestos70 66%.
Wisła Biecz - domestos70 1:0

54e minuut.
Breznay met een sublieme pass. Kalaidzhiev rent richting de bal. Kalaidzhiev met een sublieme pass. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gawin verovert de bal door een tackle van achteren. Gawin geeft de bal voor. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz schiet op doel. Martyniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Biecz - domestos70 2:0

62e minuut.
Szebert is nu in balbezit. Gawin onderschept slim de pass. Gawin speelt de bal door. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap. Martyniak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Biecz - domestos70 3:0

73e minuut.
Breznay speelt de bal door. Hanusz rent richting de bal. Spyra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Spyra krijgt een gele kaart. Hanusz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łaski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martyniak trapt de bal weg. Łaski kopt de bal weg. Hanusz is nu in balbezit. Hanusz draait met de bal, schiet en ... Martyniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Spyra rent richting de bal. Łaski verovert de bal door een tackle van achteren. Łaski probeert naar een medespeler te passen. Hanusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanusz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Łaski met een sublieme pass. Breznay rent richting de bal. Breznay passt de bal zonder na te denken. Hanusz rent richting de bal. Hanusz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Biecz 37%, domestos70 63%.
Wisła Biecz - domestos70 3:0