Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pomiechowskie Rozpylacze Ruch 1920 Chorzow
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 26
redelijk Schieten zwak
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen slecht


11e minuut.
Kicek heeft problemen om de bal te vangen. Kicek passt de bal in één keer door. Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry schiet op doel. Loczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - Ruch 1920 Chorzow 1:0

29e minuut.
Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kicek zal de hoekschop nemen. Bordaberry springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - Ruch 1920 Chorzow 2:0

33e minuut.
Voltolina geeft een lange en hoge pass. Czeski kan de bal niet met de borst controleren. Bordaberry is nu in balbezit. Bordaberry draait met de bal, schiet en ... Daar is Sanguszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - Ruch 1920 Chorzow 3:0

40e minuut.
Palagyi speelt de bal door. Voltolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Voltolina passt de bal met de wreef. Ömeroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ömeroğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kicek passt de bal zonder na te denken. Béllier geeft een lange en hoge pass. Daar is Sanguszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordaberry is nu in balbezit. Bordaberry draait met de bal, schiet en ... Loczkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomiechowskie Rozpylacze 41%, Ruch 1920 Chorzow 59%.
Pomiechowskie Rozpylacze - Ruch 1920 Chorzow 3:0

56e minuut.
Palagyi passt de bal met de wreef. Voltolina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiniak is nu in balbezit. Voltolina verovert de bal door een tackle van achteren. Voltolina geeft een lange en hoge pass. Loczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sanguszko met een harde bal richting middenveld. Béllier kopt de bal weg. Daar is Węc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry schiet op doel. Loczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Sanguszko is nu in balbezit. Ömeroğlu onderschept slim de pass. Ömeroğlu passt de bal in één keer door. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Pomiechowskie Rozpylacze - Ruch 1920 Chorzow 4:0

72e minuut.
Klungelig pakt Rabiniak de bal. Voltolina rent richting de bal. Rabiniak onderschept slim de pass. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pomiechowskie Rozpylacze 33%, Ruch 1920 Chorzow 67%.
Pomiechowskie Rozpylacze - Ruch 1920 Chorzow 4:0