Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Legia CWKS Real Madrid 2019
Sweep Tactiek 451
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 19.9
good Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Kláda kopt de bal weg. Gołkowski is nu in balbezit. Zwierzyński onderschept slim de pass. Zwierzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 1:0

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chaushev neemt de hoekschop. Daar is Studzinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kláda rent richting de bal. Kláda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Francalanci is nu in balbezit. Francalanci geeft de bal voor. Klungelig pakt Krzętowski de bal. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda haalt uit met een fantastische trap. Rojas bokst de bal weg.

16e minuut.
Özcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Zwierzyński geeft een hoge lob. Kláda is nu in balbezit. Kláda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 2:0

16e minuut.
Dziewulski heeft problemen om de bal te vangen. Zwierzyński onderschept slim de pass. Zwierzyński passt de bal met de wreef. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Miošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Miošević geeft de bal voor. Kláda springt en kopt de bal. Krzętowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 3:0

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chaushev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piejko is nu in balbezit. Osetek verovert de bal door een tackle van achteren. Osetek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Ziemiańczyk speelt de bal door. Zwierzyński is nu in balbezit. Zwierzyński passt de bal in één keer door. Kláda is nu in balbezit. Kláda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Rojas trapt de bal weg. Osetek speelt de bal door. Zwierzyński is nu in balbezit. Zwierzyński geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rojas trapt de bal weg. Klungelig pakt Dziewulski de bal. Osetek rent richting de bal. Zwierzyński rent richting de bal. Zwierzyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 4:0

29e minuut.
Nhật Minh rent richting de bal. Osetek is nu in balbezit. Osetek passt de bal in één keer door. Zwierzyński rent richting de bal. Zwierzyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ziemiańczyk kopt de bal weg. Osetek rent richting de bal. Osetek met een sublieme pass. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rojas bokst de bal weg.

33e minuut.
Kajdana is nu in balbezit. Nhật Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Minh passt de bal zonder na te denken. Zwierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Krzętowski geeft een hoge lob. Mendalka heeft problemen om de bal te vangen. Chaushev met een sublieme pass. Kláda is nu in balbezit. Kláda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Piejko passt de bal in één keer door. Zwierzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierzyński passt de bal in één keer door. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 5:0

39e minuut.
Kláda is nu in balbezit. Kláda passt de bal met de wreef. Zwierzyński is nu in balbezit. Zwierzyński schiet op doel. Rojas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Francalanci passt de bal met de wreef. Ziemiańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemiańczyk met een sublieme pass. Osetek rent richting de bal. Osetek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 6:0

45e minuut.
Martonyi komt het veld opgelopen. Doboş komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Legia CWKS 15%, Real Madrid 2019 85%.
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 6:0

46e minuut.
Miošević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nhật Minh heeft problemen om de bal te vangen. Nhật Minh speelt de bal door. Kláda rent richting de bal. Kláda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 7:0

49e minuut.
Martonyi rent richting de bal. Kláda rent richting de bal. Martonyi met een sublieme pass. Miošević geeft een lange en hoge pass. Doboş springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Osetek probeert naar een medespeler te passen. Doboş rent richting de bal. Doboş passt de bal zonder na te denken. Kláda is nu in balbezit. Kláda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Miošević met een snelle inworp. Nhật Minh is nu in balbezit. Nhật Minh geeft een hoge lob. Kláda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 8:0

60e minuut.
Doeltrap. Morelli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Krzętowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kláda rent richting de bal. Kláda geeft een lange en hoge pass. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 9:0

62e minuut.
Kolęda speelt de bal door. Piejko is nu in balbezit. Kláda onderschept slim de pass. Kláda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Morelli is nu in balbezit. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kláda is nu in balbezit. Kláda passt de bal met de wreef. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Studzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Morelli onderschept slim de pass. Morelli passt de bal met de wreef. Kláda is nu in balbezit. Kláda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 10:0

71e minuut.
Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doboş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Miošević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kláda krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Morelli kopt de bal weg. Martonyi rent richting de bal. Martonyi geeft een lange en hoge pass. Doboş is nu in balbezit. Doboş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 11:0

78e minuut.
Rojas trapt de bal weg. Nhật Minh controleert de bal met de borst. Nhật Minh passt de bal in één keer door. Kláda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kláda geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 12:0

81e minuut.
Daar is Doboş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doboş passt de bal met de wreef. Berezowski speelt de bal door. Doboş bereikt de bal nog maar net als eerste. Doboş schiet op doel. Rojas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Dziewulski rent richting de bal. Morelli verovert de bal door een tackle van achteren. Doboş rent richting de bal. Doboş geeft een lange en hoge pass. Kláda springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Morelli passt de bal met de wreef. Kláda is nu in balbezit. Kláda speelt de bal door. Daar is Doboş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doboş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Legia CWKS 22%, Real Madrid 2019 78%.
Fc Legia CWKS - Real Madrid 2019 12:0