Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS All Star RKSMOTORLUBLIN
sinajper Tactiek 343
63% Balbezit 37%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 21.2
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Morela kopt de bal weg. Fredslund is nu in balbezit. Fredslund met een sublieme pass. Daar is Karakoyunlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakoyunlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Carraga met een sublieme pass. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki passt de bal zonder na te denken. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Fredslund passt de bal zonder na te denken. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki passt de bal met de wreef. Fredslund rent richting de bal. Fredslund haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Komarnicki kopt de bal weg. Borzyszkowski kan de bal niet met de borst controleren. Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. Fredslund rent richting de bal. Fredslund schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Morela heeft problemen om de bal te vangen. Komarnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Komarnicki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fredslund de bal. Fredslund draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Karakoyunlu rent richting de bal. Liturgista speelt de bal door. Borzyszkowski rent richting de bal. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu schiet op doel. Hekert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski probeert naar een medespeler te passen. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu haalt uit met een fantastische trap. Hekert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Borzyszkowski neemt de hoekschop. Karakoyunlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Hekert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki speelt de bal door. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Karakoyunlu speelt de bal door. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski passt de bal zonder na te denken. Fredslund bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredslund haalt uit met een fantastische trap. Hekert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Komarnicki zal de hoekschop nemen. Daar is Kasperek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karakoyunlu probeert naar een medespeler te passen. Borzyszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borzyszkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Morela passt de bal in één keer door. Carraga speelt de bal door. Karakoyunlu is nu in balbezit. Fredslund bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredslund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gumiela speelt de bal door. Kasperek rent richting de bal. Met opzet legt Karakoyunlu zijn tegenspeler op de grond. Karakoyunlu krijgt een gele kaart. Kasperek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kasperek kan niet meer verder spelen. Struś komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Carraga speelt de bal door. Komarnicki met een sublieme pass. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS All Star - RKSMOTORLUBLIN 1:0

39e minuut.
Złotnik is nu in balbezit. Bandurski verovert de bal door een tackle van achteren. Bandurski geeft een hoge lob. Karakoyunlu is nu in balbezit. Karakoyunlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS All Star 30%, RKSMOTORLUBLIN 70%.
LKS All Star - RKSMOTORLUBLIN 1:0

47e minuut.
Fredslund rent richting de bal. Fredslund passt de bal in één keer door. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ballesta de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Struś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumiela verovert de bal door een tackle van achteren. Gumiela met een sublieme pass. Karakoyunlu rent richting de bal. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Cetlawa geeft een hoge lob. Bandurski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złotnik begaat een overtreding. Złotnik krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Cetlawa geeft de bal voor. Inworp. Borzyszkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fredslund bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredslund haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Borzyszkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nijholt komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Liturgista geeft een hoge lob. Inworp. Komarnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karakoyunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakoyunlu draait met de bal, schiet en ... Hekert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS All Star 32%, RKSMOTORLUBLIN 68%.
LKS All Star - RKSMOTORLUBLIN 1:0