Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerny Qń Fc kotkij
Despera Tactiek Sweep
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 16.8
good Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kozera heeft problemen om de bal te vangen. Kozera passt de bal met de wreef. Welikow is nu in balbezit. Eichholz heeft problemen om de bal te vangen. Eichholz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Eichholz rent richting de bal. Eichholz geeft de bal voor. Rac heeft problemen om de bal te vangen. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kozera probeert naar een medespeler te passen. Våga met een sublieme pass. Welikow speelt de bal door. Eichholz is nu in balbezit. Eichholz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rac bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Fc kotkij 1:0

22e minuut.
Eichholz met de inworp. Welikow is nu in balbezit. Welikow probeert naar een medespeler te passen. Pedraza rent richting de bal. Pedraza passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Fc kotkij 2:0

25e minuut.
Welikow onderschept slim de pass. Welikow met een sublieme pass. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza haalt uit met een fantastische trap. Rychlik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przedpełski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Fc kotkij 3:0

28e minuut.
Díaz speelt de bal door. Daar is Eichholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eichholz passt de bal in één keer door. Pedraza is nu in balbezit. Pedraza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Fc kotkij 4:0

31e minuut.
Eichholz draait met de bal, schiet en ... Przedpełski probeert wanhopig de bal te grijpen. Kuleczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Welikow kopt de bal weg. Rychlik heeft problemen om de bal te vangen. Eichholz rent richting de bal. Rac rent richting de bal. Rac haalt uit met een fantastische trap. Przedpełski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz met een sublieme pass. Pedraza speelt de bal door. Eichholz rent richting de bal. Eichholz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Fc kotkij 5:0

38e minuut.
Siedlecki geeft een lange en hoge pass. Eichholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot rent richting de bal. Eichholz onderschept slim de pass. Eichholz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Fc kotkij 6:0

39e minuut.
Eichholz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sezer komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Klungelig pakt Rac de bal. Rychlik is nu in balbezit. Sezer rent richting de bal. Rac bereikt de bal nog maar net als eerste. Rac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 25%, Fc kotkij 75%.
Czerny Qń - Fc kotkij 6:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przedpełski trapt de bal weg. Kozanecki kopt de bal weg. Rac rent richting de bal. Rac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Atamańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Welikow is nu in balbezit. Welikow geeft de bal voor. Rac rent richting de bal. Rac geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Welikow probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezer passt de bal zonder na te denken. Rac bereikt de bal nog maar net als eerste. Rac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Fc kotkij 7:0

62e minuut.
Pedraza met een sublieme pass. Klungelig pakt Sezer de bal. Sezer passt de bal met de wreef. Rac is nu in balbezit. Rac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Díaz geeft de bal voor. Sezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rac de bal. Rac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sezer schiet op doel. Przedpełski probeert naar een medespeler te passen. Díaz controleert de bal met de borst. Sezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezer schiet op doel. Przedpełski bokst de bal weg.

72e minuut.
Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka met een sublieme pass. Pieczara is nu in balbezit. Sezer onderschept slim de pass. Sezer schiet op doel. Przedpełski bokst de bal weg. Kuleczka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sezer rent richting de bal. Sezer schiet op doel. Przedpełski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Fc kotkij 8:0

76e minuut.
Díaz speelt de bal door. Daar is Sezer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sezer met een sublieme pass. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Krzemionka kopt de bal weg. Våga is nu in balbezit. Kozera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozera krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rac kopt de bal weg. Rychlik probeert de bal met de borst te controleren. Sezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sezer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerny Qń - Fc kotkij 9:0

85e minuut.
Daar is Pedraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedraza passt de bal zonder na te denken. Rac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedraza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Díaz met een snelle inworp. Pedraza rent richting de bal. Pedraza speelt de bal door. Klungelig pakt Rac de bal. Rac draait met de bal, schiet en ... Przedpełski bokst de bal weg.

90e minuut.
Kuleczka onderschept slim de pass. Kuleczka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díaz met de inworp. Sezer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerny Qń 29%, Fc kotkij 71%.
Czerny Qń - Fc kotkij 9:0