Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIN KLUB GKS WYBRZEŻE GDAŃSK
TAKTYKA Tactiek 442
66% Balbezit 34%
18% Spel op eigen helft 82%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 22.3
solid Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Hruşcă onderschept slim de pass. Hruşcă geeft de bal voor. Hrebenciuc kopt de bal weg. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Grgas rent richting de bal. Grgas passt de bal zonder na te denken. Kafara rent richting de bal. Kafara geeft een hoge lob. Patlar krijgt zijn hoofd ertegen. Sponga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Grgas speelt de bal door. Taílson probeert naar een medespeler te passen. Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc haalt uit met een fantastische trap. Sponga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Patlar passt de bal met de wreef. Calise rent richting de bal. Hrebenciuc onderschept slim de pass. Hrebenciuc haalt uit met een fantastische trap. Sponga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 1:0

9e minuut.
Daar is Mariano Marques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariano Marques geeft een hoge lob. Grgas kopt de bal weg. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Drăguş de bal. Grgas is nu in balbezit. Grgas geeft de bal voor. Hrebenciuc rent richting de bal. Hrebenciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Morteira rent richting de bal. Patlar verovert de bal door een tackle van achteren. Sonet rent richting de bal. Patlar verovert de bal door een tackle van achteren. Patlar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sponga trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Salavarria de bal. Taílson met een sublieme pass. Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 3:0

19e minuut.
Grgas passt de bal in één keer door. Daar is Taílson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taílson speelt de bal door. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gherghel is nu in balbezit. Mariano Marques verovert de bal door een tackle van achteren. Mariano Marques passt de bal in één keer door. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Salavarria kopt de bal weg. Drăguş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grgas. Grgas krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Taílson is nu in balbezit. Taílson passt de bal zonder na te denken. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar draait met de bal, schiet en ... Sponga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 4:0

26e minuut.
Calise geeft de bal voor. Inworp. Mariano Marques met de inworp. Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Hrebenciuc de bal. Hrebenciuc passt de bal zonder na te denken. Sonet rent richting de bal. Patlar onderschept slim de pass. Patlar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariano Marques rent richting de bal. Mariano Marques speelt de bal door. Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc schiet op doel. Sponga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 5:0

32e minuut.
Mariano Marques kopt de bal weg. Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc geeft een lange en hoge pass. Patlar is nu in balbezit. Patlar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hruşcă speelt de bal door. Daar is Taílson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taílson passt de bal met de wreef. Hrebenciuc rent richting de bal. Hrebenciuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kafara probeert naar een medespeler te passen. Patlar heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Sonet ... Strafschop! Patlar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patlar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 6:0

40e minuut.
Taílson speelt de bal door. Patlar rent richting de bal. Patlar kan de bal niet met de borst controleren. Patlar draait met de bal, schiet en ... Sonet probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hruşcă met de inworp. Taílson geeft een lange en hoge pass. Hrebenciuc heeft problemen om de bal te vangen. Hrebenciuc schiet op doel. Sponga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mariano Marques geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Patlar heeft problemen om de bal te vangen. Patlar draait met de bal, schiet en ... Sponga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 17%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 83%.
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 7:0

51e minuut.
Taílson speelt de bal door. Daar is Hrebenciuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrebenciuc passt de bal met de wreef. Patlar rent richting de bal. Patlar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 8:0

55e minuut.
Grgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grgas passt de bal zonder na te denken. Kafara geeft een hoge lob. Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc schiet op doel. Sponga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Sonet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grgas met de inworp. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hruşcă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Calise is nu in balbezit. Hrebenciuc onderschept slim de pass. Hrebenciuc haalt uit met een fantastische trap. Sponga probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Patlar rent richting de bal. Taílson bereikt de bal nog maar net als eerste. Taílson passt de bal met de wreef. Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vantomme komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ogrodowczyk komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ogrodowczyk is nu in balbezit. Ogrodowczyk speelt de bal door. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar haalt uit met een fantastische trap. Sponga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 9:0

71e minuut.
Mussato komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Sponga speelt de bal door. Salavarria heeft problemen om de bal te vangen. Kafara geeft de bal voor. Patlar rent richting de bal. Patlar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Hrebenciuc is nu in balbezit. Hrebenciuc geeft een hoge lob. Grgas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Patlar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 19%, GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 81%.
ŻNIN KLUB - GKS WYBRZEŻE GDAŃSK 10:0