Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisla Sandomierz II Fedajkini Lębork
proba 1 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
14% Spel op eigen helft 86%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 17.9
excellent Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Leontiou is nu in balbezit. Leontiou speelt de bal door. Daar is Kučera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kučera geeft een lange en hoge pass. Kemenes krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gombár passt de bal zonder na te denken. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes passt de bal in één keer door. Cinalli rent richting de bal. Cinalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 1:0

22e minuut.
Kargul is nu in balbezit. Kargul met een sublieme pass. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 2:0

26e minuut.
Gombár verovert de bal door een tackle van achteren. Gombár speelt de bal door. Leontiou probeert naar een medespeler te passen. Cinalli is nu in balbezit. Cinalli draait met de bal, schiet en ... Igloński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 3:0

31e minuut.
Kučera passt de bal zonder na te denken. Madroño rent richting de bal. Madroño met een sublieme pass. Kemenes is nu in balbezit. Kemenes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Leontiou passt de bal in één keer door. Kučera rent richting de bal. Kučera probeert naar een medespeler te passen. Kemenes rent richting de bal. Kemenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Nowotniak is nu in balbezit. Nowotniak speelt de bal door. Warzych probeert de bal aan de voet te houden. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 4:0

37e minuut.
Osa probeert naar een medespeler te passen. Hulewicz is nu in balbezit. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Igloński probeert naar een medespeler te passen. Cinalli kopt de bal weg. Kemenes is nu in balbezit. Kemenes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisla Sandomierz II 20%, Fedajkini Lębork 80%.
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 5:0

47e minuut.
Madroño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gombár geeft de bal voor. Daar is Baj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinalli rent richting de bal. Cinalli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mikita de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 6:0

51e minuut.
Baj is nu in balbezit. Leontiou verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Kemenes de bal. Kemenes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 7:0

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gombár geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Świst de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 8:0

66e minuut.
Chigaian speelt de bal door. Warzych rent richting de bal. Leontiou verovert de bal door een tackle van achteren. Kučera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kučera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Igloński trapt de bal weg van het doel. Cinalli is nu in balbezit. Cinalli passt de bal in één keer door. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gombár bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 9:0

73e minuut.
Gombár rent richting de bal. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes passt de bal zonder na te denken. Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 10:0

74e minuut.
Gawryś passt de bal met de wreef. Cinalli heeft problemen om de bal te vangen. Cinalli passt de bal zonder na te denken. Kemenes heeft problemen om de bal te vangen. Kemenes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Leontiou is nu in balbezit. Leontiou geeft de bal voor. Gombár is nu in balbezit. Gombár speelt de bal door. Świst heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 11:0

80e minuut.
Kemenes passt de bal in één keer door. Gombár rent richting de bal. Gombár geeft een hoge lob. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Igloński met een harde bal richting middenveld. Leontiou kopt de bal weg. Kemenes is nu in balbezit. Kemenes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Świst de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Świst trapt de bal weg. Cinalli controleert de bal met de borst. Cinalli met een sublieme pass. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 12:0

84e minuut.
Radziwon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kargul met de inworp. Daar is Cinalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinalli geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kemenes is nu in balbezit. Kemenes draait met de bal, schiet en ... Igloński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 13:0

86e minuut.
Radziwon speelt de bal door. Cinalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cinalli de bal. Cinalli geeft de bal voor. Kemenes springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cinalli is nu in balbezit. Cinalli geeft een lange en hoge pass. Mikita controleert de bal met de borst. Kemenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemenes haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisla Sandomierz II 7%, Fedajkini Lębork 93%.
Wisla Sandomierz II - Fedajkini Lębork 13:0