Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Betoniara FC BarCelina
ofens + Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
19% Spel op eigen helft 81%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 19
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Mironowicz passt de bal zonder na te denken. Maśnik geeft de bal voor. Daar is Rzeszutek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veldkamp rent richting de bal. Veldkamp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wiśniowiecki rent richting de bal. Hovland is nu in balbezit. Hovland passt de bal in één keer door. Veldkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldkamp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Perošević met een sublieme pass. Mironowicz heeft problemen om de bal te vangen. Mironowicz probeert naar een medespeler te passen. Hovland rent richting de bal. Hovland draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Veldkamp probeert naar een medespeler te passen. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovland passt de bal zonder na te denken. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Wiśniowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mironowicz passt de bal in één keer door. Hovland is nu in balbezit. Hovland haalt uit met een fantastische trap. Szpręga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mironowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała rent richting de bal. Mironowicz met een sublieme pass. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mironowicz met een snelle inworp. Perošević is nu in balbezit. Perošević geeft een lange en hoge pass. Hovland maakt een snoekduik en kopt de bal. Szpręga bokst de bal weg.

44e minuut.
Perošević geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hovland de bal. Łętowski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maśnik zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Betoniara 23%, FC BarCelina 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Betoniara - FC BarCelina 0:0

46e minuut.
Szpręga speelt de bal door. Gradowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perošević met een snelle inworp. Mironowicz speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Dziarczyński rent richting de bal. Hovland verovert de bal door een tackle van achteren. Hovland passt de bal in één keer door. Veldkamp rent richting de bal. Veldkamp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Mironowicz probeert naar een medespeler te passen. Dziarczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovland verovert de bal door een tackle van achteren. Hovland draait met de bal, schiet en ... Szpręga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Betoniara - FC BarCelina 1:0

83e minuut.
Maśnik geeft de bal voor. Perošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Perošević passt de bal zonder na te denken. Hovland is nu in balbezit. Hovland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Hovland rent richting de bal. Veldkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovland bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldkamp rent richting de bal. Veldkamp haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Betoniara 15%, FC BarCelina 85%.
BKS Betoniara - FC BarCelina 1:0