Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Basiusmani Fc Środulka
yolo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 15.6
very good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Gyimesi verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi passt de bal met de wreef. Maceda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leivestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leivestad haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Vladislavov heeft problemen om de bal te vangen. Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk geeft een hoge lob. Namięta heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 1:0

4e minuut.
Sikawa passt de bal zonder na te denken. Moszczyński is nu in balbezit. Jaruzelski rent richting de bal. Gyimesi onderschept slim de pass. Gyimesi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Marczak heeft problemen om de bal te vangen. Namięta rent richting de bal. Leivestad onderschept slim de pass. Leivestad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 2:0

6e minuut.
Sikawa is nu in balbezit. Sikawa passt de bal in één keer door. Moszczyński is nu in balbezit. Gyimesi onderschept slim de pass. Gyimesi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piszczyk kopt de bal weg. Gyimesi rent richting de bal. Moszczyński maakt een afschuwelijke overtreding. Moszczyński krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Maceda geeft de bal voor. Klungelig pakt Namięta de bal. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Linowski geeft de bal voor. Vladislavov kopt de bal weg. Klungelig pakt Gyimesi de bal. Piszczyk is nu in balbezit. Piszczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Marczak probeert de bal met de borst te controleren. Piszczyk rent richting de bal. Piszczyk passt de bal zonder na te denken. Leivestad is nu in balbezit. Leivestad schiet op doel. Wiatrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kasperczak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coquet met een snelle inworp. Vladislavov geeft een hoge lob. Leivestad krijgt zijn hoofd ertegen. Wiatrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Kasperczak is nu in balbezit. Gyimesi verovert de bal door een tackle van achteren. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 3:0

25e minuut.
Sikawa met een sublieme pass. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 4:0

27e minuut.
Marczak is nu in balbezit. Piszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Leivestad is nu in balbezit. Leivestad draait met de bal, schiet en ... Namięta probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Marczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk onderschept slim de pass. Piszczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Leivestad de bal. Leivestad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Piszczyk onderschept slim de pass. Piszczyk probeert naar een medespeler te passen. Leivestad is nu in balbezit. Leivestad haalt uit met een fantastische trap. Namięta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 5:0

41e minuut.
Maceda heeft problemen om de bal te vangen. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczyk passt de bal zonder na te denken. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
de Jonge is nu in balbezit. de Jonge heeft problemen om de bal te vangen. de Jonge geeft de bal voor. Vladislavov is nu in balbezit. Vladislavov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Inworp. de Jonge met een snelle inworp. Namięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad onderschept slim de pass. Leivestad haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 8%, Fc Środulka 92%.
FC Basiusmani - Fc Środulka 5:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Namięta trapt de bal weg van het doel. Piszczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Leivestad de bal. Leivestad schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Piszczyk is nu in balbezit. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad speelt de bal door. Gyimesi rent richting de bal. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 6:0

59e minuut.
Sikawa speelt de bal door. Fabicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi onderschept slim de pass. Gyimesi haalt uit met een fantastische trap. Wiatrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 7:0

64e minuut.
Gyimesi is nu in balbezit. Kasperczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi onderschept slim de pass. Gyimesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 8:0

65e minuut.
Sikawa passt de bal zonder na te denken. Gyimesi heeft problemen om de bal te vangen. Moszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi onderschept slim de pass. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Vladislavov is nu in balbezit. Vladislavov passt de bal met de wreef. Leivestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivestad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 9:0

70e minuut.
Tsioutsiouliklis komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sikawa passt de bal met de wreef. Namięta rent richting de bal. Tsioutsiouliklis onderschept slim de pass. Tsioutsiouliklis draait met de bal, schiet en ... Wiatrowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Zaliotnyj met een sublieme pass. Vladislavov is nu in balbezit. Vladislavov passt de bal zonder na te denken. Tsioutsiouliklis is nu in balbezit. Tsioutsiouliklis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adamyan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kasperczak geeft een hoge lob. Daar is Waryński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maceda probeert naar een medespeler te passen. Tsioutsiouliklis is nu in balbezit. Tsioutsiouliklis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Adamyan rent richting de bal. Coquet rent richting de bal. Coquet passt de bal met de wreef. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Moszczyński is nu in balbezit. Gyimesi verovert de bal door een tackle van achteren. Piszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyimesi draait met de bal, schiet en ... Paal!

90e minuut.
Zaliotnyj kopt de bal weg. Piszczyk met een sublieme pass. Tsioutsiouliklis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsioutsiouliklis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basiusmani - Fc Środulka 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basiusmani 20%, Fc Środulka 80%.
FC Basiusmani - Fc Środulka 10:0