Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLIMP TEAM Tabaka Kębłowo
1.0 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 18.7
redelijk Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


6e minuut.
Jędrychowski speelt de bal door. Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz passt de bal in één keer door. Daar is Białogłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Białogłowski schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Białogłowski passt de bal in één keer door. Aguirre Huerga is nu in balbezit. Załuski begaat een overtreding. Aguirre Huerga is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zgórka wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Kobyłka de bal onder controle te krijgen. Jędrychowski rent richting de bal. Kobyłka begaat een overtreding. Kobyłka krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Jędrychowski met een sublieme pass. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz met een sublieme pass. Aguirre Huerga is nu in balbezit. Aguirre Huerga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jędrychowski is nu in balbezit. Jędrychowski passt de bal met de wreef. Zgórka speelt de bal door. Aguirre Huerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre Huerga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Jędrychowski probeert naar een medespeler te passen. Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski passt de bal met de wreef. Aguirre Huerga is nu in balbezit. Aguirre Huerga draait met de bal, schiet en ... Noworyta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Załuski heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

24e minuut.
Zgórka met een snelle inworp. Jędrychowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrychowski met een sublieme pass. Białogłowski is nu in balbezit. Białogłowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Krzystek is nu in balbezit. Jędrychowski onderschept slim de pass. Jędrychowski probeert naar een medespeler te passen. Aguirre Huerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre Huerga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Fengler heeft problemen om de bal te vangen. Fengler probeert naar een medespeler te passen. Jędrychowski heeft problemen om de bal te vangen. Aguirre Huerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre Huerga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zgórka rent richting de bal. Zgórka probeert naar een medespeler te passen. Aguirre Huerga is nu in balbezit. Aguirre Huerga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMP TEAM - Tabaka Kębłowo 1:0

44e minuut.
Białogłowski geeft een lange en hoge pass. Aguirre Huerga probeert de bal met de borst te controleren. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre Huerga is nu in balbezit. Aguirre Huerga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMP TEAM 15%, Tabaka Kębłowo 85%.
OLIMP TEAM - Tabaka Kębłowo 1:0

60e minuut.
Fengler rent richting de bal. Aguirre Huerga onderschept slim de pass. Aguirre Huerga passt de bal met de wreef. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMP TEAM 35%, Tabaka Kębłowo 65%.
OLIMP TEAM - Tabaka Kębłowo 1:0