Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Meiva testtestaaasdsadasd
4-5-1 18.11.2018 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten weak
average Passen weak
good Verdedigen weak


7e minuut.
Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokczyński onderschept slim de pass. Kokczyński speelt de bal door. Morris is nu in balbezit. Morris draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Lewandowski geeft de bal voor. Drugă rent richting de bal. Klungelig pakt Drugă de bal. Drugă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Gargamel de bal onder controle te krijgen. Gmitrzak is nu in balbezit. Gmitrzak speelt de bal door. Zabawa rent richting de bal. Zabawa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Morris heeft problemen om de bal te vangen. Kopola rent richting de bal. Kopola geeft een lange en hoge pass. Daar is Gargamel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gargamel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kokczyński geeft een lange en hoge pass. Kobylaniec kopt de bal weg. Morris is nu in balbezit. Drugă rent richting de bal. Drugă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Stęgierski met een sublieme pass. Kopola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drugă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drugă schiet op doel. Czapliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lewandowski passt de bal in één keer door. Kopola geeft een hoge lob. Drugă heeft problemen om de bal te vangen. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Morris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czapliński trapt de bal weg. Lewandowski kopt de bal weg. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiva - testtestaaasdsadasd 1:0

42e minuut.
Lewandowski probeert naar een medespeler te passen. Morris rent richting de bal. Morris passt de bal met de wreef. Drugă rent richting de bal. Drugă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gmitrzak speelt de bal door. Bury speelt de bal door. Daar is Radziwiłł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drugă verovert de bal door een tackle van achteren. Drugă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiva 35%, testtestaaasdsadasd 65%.
FC Meiva - testtestaaasdsadasd 1:0

46e minuut.
Drugă is nu in balbezit. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă onderschept slim de pass. Drugă haalt uit met een fantastische trap. Grymel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kopola neemt de hoekschop. Drugă springt en kopt de bal. Czapliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grymel heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kopola zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drugă rent richting de bal. Drugă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Radziwiłł heeft problemen om de bal te vangen. Stęgierski onderschept slim de pass. Stęgierski met een sublieme pass. Drugă is nu in balbezit. Drugă geeft een hoge lob. Czapliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Klungelig pakt Kokczyński de bal. Gargamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Drugă onderschept slim de pass. Drugă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kotyrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Stęgierski onderschept slim de pass. Stęgierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Drugă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drugă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Kowalewski met een snelle inworp. Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopola geeft een lange en hoge pass. Drugă rent richting de bal. Drugă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Drugă onderschept slim de pass. Grymel bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă onderschept slim de pass. Drugă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiva - testtestaaasdsadasd 2:0

82e minuut.
Lewandowski speelt de bal door. Gargamel rent richting de bal. Gargamel speelt de bal door. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meiva - testtestaaasdsadasd 3:0

90e minuut.
Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu geeft een hoge lob. Morris kopt de bal weg. Drugă bereikt de bal nog maar net als eerste. Drugă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meiva 23%, testtestaaasdsadasd 77%.
FC Meiva - testtestaaasdsadasd 3:0