Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Miszewo Murowane Dream Squad !
mks Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
23% Spel op eigen helft 77%
25 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 23.5
zeer goed Schieten slecht
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


8e minuut.
Brisso speelt de bal door. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi probeert naar een medespeler te passen. Šoletić is nu in balbezit. Šoletić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić probeert naar een medespeler te passen. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dream Squad ! 1:0

19e minuut.
Brisso speelt de bal door. Chardon rent richting de bal. Chardon speelt de bal door. Šoletić rent richting de bal. Šoletić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rodziewicz de bal. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel. Rodziewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Šoletić heeft problemen om de bal te vangen. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso speelt de bal door. Catinca is nu in balbezit. Catinca schiet op doel. Sułkowski bokst de bal weg.

33e minuut.
Majkut bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić verovert de bal door een tackle van achteren. Šoletić draait met de bal, schiet en ... Kwieciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sułkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dream Squad ! 2:0

34e minuut.
Rodziewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Aiftincăi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiftincăi passt de bal in één keer door. Šoletić rent richting de bal. Catinca is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Majkut speelt de bal door. Klungelig pakt Šoletić de bal. Šoletić met een sublieme pass. Catinca rent richting de bal. Catinca haalt uit met een fantastische trap. Sułkowski bokst de bal weg. Catinca rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dream Squad ! 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Miszewo Murowane 22%, Dream Squad ! 78%.
MKS Miszewo Murowane - Dream Squad ! 3:0

50e minuut.
Kijoś is nu in balbezit. Catinca onderschept slim de pass. Catinca speelt de bal door. Klungelig pakt Aiftincăi de bal. Aiftincăi geeft een lange en hoge pass. Sułkowski bokst de bal weg. Šoletić is nu in balbezit. Šoletić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dream Squad ! 4:0

51e minuut.
Daar is Viirret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viirret met een sublieme pass. Aiftincăi is nu in balbezit. Aiftincăi geeft een lange en hoge pass. Šoletić krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ying komt het veld opgelopen. Ying zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brisso rent richting de bal. Brisso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Nohejl komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Tłusty is nu in balbezit. Tłusty geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gába met de inworp. Brisso geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nohejl probeert naar een medespeler te passen. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso passt de bal in één keer door. Šoletić is nu in balbezit. Šoletić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dream Squad ! 5:0

69e minuut.
Kijoś met een sublieme pass. Šoletić rent richting de bal. Tłusty rent richting de bal. Šoletić onderschept slim de pass. Šoletić geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Ferros komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kwieciński passt de bal zonder na te denken. Šoletić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwieciński. Kwieciński krijgt een gele kaart. Šoletić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Brisso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ying maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Brisso onderschept slim de pass. Brisso passt de bal met de wreef. Ying met een sublieme pass. Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić haalt uit met een fantastische trap. Sułkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Gába geeft de bal voor. Klungelig pakt Staręga de bal. Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying geeft een hoge lob. Sułkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dream Squad ! 6:0

81e minuut.
Wyczesany rent richting de bal. Kłosowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso met een sublieme pass. Ying bereikt de bal nog maar net als eerste. Ying draait met de bal, schiet en ... Paal! Šoletić is nu in balbezit. Sułkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Šoletić rent richting de bal. Šoletić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Miszewo Murowane - Dream Squad ! 7:0

88e minuut.
Tłusty geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gába met de inworp. Šoletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šoletić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Miszewo Murowane 25%, Dream Squad ! 75%.
MKS Miszewo Murowane - Dream Squad ! 7:0