Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M.L.K.S Pilica Koniecpol KP Drylos
JW4410 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
83% Spel op eigen helft 17%
5 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 14.8
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen hopeless


12e minuut.
Buchalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak passt de bal in één keer door. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 0:1

13e minuut.
Baniok probeert naar een medespeler te passen. Viher kan de bal niet met de borst controleren. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Viher verovert de bal door een tackle van achteren. Viher draait met de bal, schiet en ... Kempa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Ruszkiewicz speelt de bal door. Daar is Filogamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shemer probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buchalski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. La Rosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buchalski zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Zakrystiański met een snelle inworp. Biczak probeert naar een medespeler te passen. Buchalski rent richting de bal. Buchalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Biczak passt de bal met de wreef. Gruszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak passt de bal zonder na te denken. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Omasta trapt de bal weg van het doel. Zakrystiański kopt de bal weg. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz draait met de bal, schiet en ... La Rosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 0:2

31e minuut.
Endekov rent richting de bal. Biczak verovert de bal door een tackle van achteren. Biczak passt de bal zonder na te denken. Włodarz rent richting de bal. Włodarz schiet op doel. La Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kempa trapt de bal weg. Bełkowski probeert naar een medespeler te passen. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. La Rosa met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zakrystiański met de inworp. Biczak speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ruszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Gowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viher bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak onderschept slim de pass. Biczak haalt uit met een fantastische trap. La Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 0:3

43e minuut.
Buchalski met de inworp. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak rent richting de bal. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.L.K.S Pilica Koniecpol 89%, KP Drylos 11%.
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 0:3

54e minuut.
La Rosa met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biczak rent richting de bal. Biczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Biczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buchalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buchalski draait met de bal, schiet en ... Włodarz is nu in balbezit. Włodarz haalt uit met een fantastische trap. La Rosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Inworp. Zakrystiański met de inworp. Biczak rent richting de bal. Biczak haalt uit met een fantastische trap. La Rosa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Zakrystiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Biczak de bal. Biczak passt de bal zonder na te denken. Włodarz rent richting de bal. Włodarz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 0:4

66e minuut.
Daar is Dragan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragan speelt de bal door. Gowik is nu in balbezit. Ruszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 1:4

68e minuut.
Ruszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Zakrystiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biczak is nu in balbezit. Biczak schiet op doel. La Rosa bokst de bal weg. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 1:5

76e minuut.
Zakrystiański met de inworp. Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak probeert naar een medespeler te passen. Włodarz rent richting de bal. Włodarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 1:6

88e minuut.
Filogamo rent richting de bal. Filogamo geeft een lange en hoge pass. Shemer kan de bal niet met de borst controleren. Shemer draait met de bal, schiet en ... Kempa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M.L.K.S Pilica Koniecpol 78%, KP Drylos 22%.
M.L.K.S Pilica Koniecpol - KP Drylos 2:6