Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drewniaki Łódź dotheneedful_team
4321 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 17.2
goed Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


12e minuut.
Mordko heeft problemen om de bal te vangen. Mordko geeft een hoge lob. Lamberto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pesante probeert naar een medespeler te passen. Wypyszczak geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki Łódź - dotheneedful_team 1:0

13e minuut.
Szczaniecki rent richting de bal. Lamberto verovert de bal door een tackle van achteren. Lamberto probeert naar een medespeler te passen. Spisz is nu in balbezit. Spisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Doeltrap. Niepokój trapt de bal weg van het doel. Lamberto kopt de bal weg. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Hubski geeft de bal voor. Pinoni rent richting de bal. Theodosiou is nu in balbezit. Theodosiou geeft een lange en hoge pass. Spisz springt en kopt de bal. Niepokój verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Theodosiou rent richting de bal. Theodosiou passt de bal met de wreef. Spisz is nu in balbezit. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Niepokój probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki Łódź - dotheneedful_team 2:0

25e minuut.
Harasiński probeert naar een medespeler te passen. Górnicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pesante krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Lamberto onderschept slim de pass. Lamberto probeert naar een medespeler te passen. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ... Niepokój probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki Łódź - dotheneedful_team 3:0

33e minuut.
Spisz verovert de bal door een tackle van achteren. Palonek speelt de bal door. Kozicz rent richting de bal. Spisz verovert de bal door een tackle van achteren. Spisz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lamberto passt de bal zonder na te denken. Wypyszczak rent richting de bal. Wypyszczak probeert naar een medespeler te passen. Spisz is nu in balbezit. Spisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki Łódź - dotheneedful_team 4:0

38e minuut.
Wypyszczak geeft de bal voor. Avşar is nu in balbezit. Kozicz begaat een overtreding. Avşar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

42e minuut.
Theodosiou geeft de bal voor. Lamberto kopt de bal weg. Palonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Avşar is nu in balbezit. Avşar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Celli komt het veld opgelopen. Mrównica komt het veld opgelopen. Rökk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drewniaki Łódź 16%, dotheneedful_team 84%.
Drewniaki Łódź - dotheneedful_team 4:0

64e minuut.
Rökk rent richting de bal. Rökk passt de bal in één keer door. Spisz is nu in balbezit. Spisz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Spisz de bal. Rökk is nu in balbezit. Rökk haalt uit met een fantastische trap. Niepokój probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki Łódź - dotheneedful_team 5:0

69e minuut.
Wypyszczak geeft de bal voor. Mrównica kopt de bal weg. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki Łódź - dotheneedful_team 6:0

76e minuut.
Hubski geeft een lange en hoge pass. Tvedten kopt de bal weg. Wypyszczak speelt de bal door. Spisz is nu in balbezit. Spisz haalt uit met een fantastische trap. Niepokój bokst de bal weg.

78e minuut.
Celli rent richting de bal. Celli geeft een lange en hoge pass. Daar is Mordko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wypyszczak is nu in balbezit. Wypyszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pinoni kopt de bal weg. Kozicz probeert de bal met de borst te controleren. Celli verovert de bal door een tackle van achteren. Celli geeft de bal voor. Spisz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drewniaki Łódź - dotheneedful_team 7:0

87e minuut.
Tvedten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvedten geeft een lange en hoge pass. Mrównica rent richting de bal. Mrównica haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Cadima onderschept slim de pass. Cadima geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hubski de bal. Spisz is nu in balbezit. Spisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Mrównica kopt de bal weg. Wypyszczak speelt de bal door. Spisz probeert de bal met de borst te controleren. Spisz draait met de bal, schiet en ... Hubski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wypyszczak met de inworp. Rökk heeft problemen om de bal te vangen. Rökk passt de bal zonder na te denken. Mrównica met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drewniaki Łódź 29%, dotheneedful_team 71%.
Drewniaki Łódź - dotheneedful_team 7:0