Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Unia Tarnów Kursko FC
taka jaka ma byc Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 19.3
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Ryba bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă onderschept slim de pass. Geantă met een sublieme pass. Rudan is nu in balbezit. Rudan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gupffert probeert naar een medespeler te passen. Geantă heeft problemen om de bal te vangen. Geantă passt de bal met de wreef. Rudan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudan schiet op doel. Kopciak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Gupffert rent richting de bal. Gupffert passt de bal met de wreef. Rudan is nu in balbezit. Rudan schiet op doel. Kopciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Unia Tarnów - Kursko FC 1:0

25e minuut.
Głódź bereikt de bal nog maar net als eerste. Gözüaçık onderschept slim de pass. Gözüaçık met een sublieme pass. Rudan rent richting de bal. Rudan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pomietło verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gupffert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rudan springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Wróbel de bal onder controle te krijgen. Paal! Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Unia Tarnów - Kursko FC 2:0

39e minuut.
Rudan verovert de bal door een tackle van achteren. Rudan draait met de bal, schiet en ... Wróbel kopt de bal weg. Gözüaçık heeft problemen om de bal te vangen. Gözüaçık schiet op doel. Kopciak bokst de bal weg.

41e minuut.
Gözüaçık is nu in balbezit. Gözüaçık probeert naar een medespeler te passen. Geantă rent richting de bal. Geantă haalt uit met een fantastische trap. Kopciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Unia Tarnów - Kursko FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Unia Tarnów 29%, Kursko FC 71%.
ZKS Unia Tarnów - Kursko FC 3:0

49e minuut.
Kopciak met een harde bal richting middenveld. Daar is Sitarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gupffert speelt de bal door. Geantă bereikt de bal nog maar net als eerste. Geantă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Unia Tarnów - Kursko FC 4:0

55e minuut.
Gözüaçık passt de bal zonder na te denken. Rudan is nu in balbezit. Rudan passt de bal in één keer door. Gupffert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gupffert passt de bal zonder na te denken. Kopciak bokst de bal weg.

68e minuut.
Baramo met een sublieme pass. Gupffert speelt de bal door. Rudan rent richting de bal. Rudan haalt uit met een fantastische trap. Kopciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gözüaçık met een snelle inworp. Szulwic heeft problemen om de bal te vangen. Szulwic passt de bal in één keer door. Baramo is nu in balbezit. Baramo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Husson verovert de bal door een tackle van achteren. Husson speelt de bal door. Gözüaçık geeft een lange en hoge pass. Geantă is nu in balbezit. Geantă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Unia Tarnów 17%, Kursko FC 83%.
ZKS Unia Tarnów - Kursko FC 4:0