Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bema Zgl
c Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 22.3
good Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Mordej heeft problemen om de bal te vangen. Hornauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornauer passt de bal zonder na te denken. Sot heeft problemen om de bal te vangen. Sot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Mordej is nu in balbezit. Hornauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hornauer met een sublieme pass. Sot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sot draait met de bal, schiet en ... Kraiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Sot raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abigantus komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Rępał rent richting de bal. Hornauer verovert de bal door een tackle van achteren. Hornauer probeert naar een medespeler te passen. Abigantus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kraiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mordej rent richting de bal. Hornauer verovert de bal door een tackle van achteren. Abigantus heeft problemen om de bal te vangen. Abigantus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Zgl 1:0

24e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel onderschept slim de pass. Kurdek onderschept slim de pass. Villalta is nu in balbezit. Prandino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Sziegl kopt de bal weg. Prandino rent richting de bal. Wróbel begaat een overtreding. Wróbel krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Sziegl met een snelle inworp. Hornauer is nu in balbezit. Hornauer passt de bal zonder na te denken. Abigantus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Zgl 2:0

37e minuut.
Kacperzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kraiński probeert naar een medespeler te passen. Abigantus kopt de bal weg. Hornauer is nu in balbezit. Hornauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Zgl 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 20%, Zgl 80%.
FC Bema - Zgl 3:0

51e minuut.
Łużyński rent richting de bal. Łużyński geeft een hoge lob. Kurdek kopt de bal weg. Abigantus heeft problemen om de bal te vangen. Abigantus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hornauer is nu in balbezit. Hornauer probeert naar een medespeler te passen. Abigantus rent richting de bal. Abigantus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Zgl 4:0

57e minuut.
Klungelig pakt Gędłek de bal. Hornauer rent richting de bal. Hornauer passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abigantus de bal. Abigantus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kraiński trapt de bal weg van het doel. Sziegl kopt de bal weg. Rępał probeert de bal met de borst te controleren. Abigantus is nu in balbezit. Abigantus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Zgl 5:0

62e minuut.
Klungelig pakt Makuch de bal. Hornauer met een sublieme pass. Abigantus rent richting de bal. Abigantus schiet op doel. Kacperzak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Villalta met een sublieme pass. Daar is Prandino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prandino probeert naar een medespeler te passen. Abigantus rent richting de bal. Abigantus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hornauer is nu in balbezit. Hornauer geeft de bal voor. Kacperzak heeft problemen om de bal te vangen. Abigantus rent richting de bal. Abigantus draait met de bal, schiet en ... Kraiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Wakaso geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rępał de bal. Hornauer rent richting de bal. Hornauer haalt uit met een fantastische trap. Kraiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bema - Zgl 6:0

83e minuut.
Łużyński is nu in balbezit. Łużyński geeft een lange en hoge pass. Szolcsánszki speelt de bal door. Abigantus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Abigantus is nu in balbezit. Hornauer rent richting de bal. Hornauer passt de bal zonder na te denken. Abigantus rent richting de bal. Abigantus draait met de bal, schiet en ... Kraiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bema 21%, Zgl 79%.
FC Bema - Zgl 6:0