Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Police Blue Suspenders
Wzór Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 20.1
goed Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Rołka onderschept slim de pass. Rołka geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak is nu in balbezit. Grzechowiak haalt uit met een fantastische trap. Denkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - Blue Suspenders 1:0

6e minuut.
Neto speelt de bal door. Daar is Peresin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peresin geeft de bal voor. Bica rent richting de bal. Bica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Pilipović de bal. Pilipović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buraczek de bal. Bica is nu in balbezit. Bica schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Peresin kopt de bal weg. Korda rent richting de bal. Korda passt de bal zonder na te denken. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Denkiewicz trapt de bal weg. Daar is Żeleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korda rent richting de bal. Korda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nalewkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo verovert de bal door een tackle van achteren. Castillo geeft de bal voor. Bica is nu in balbezit. Bica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Castillo geeft een lange en hoge pass. Bica krijgt zijn hoofd ertegen. Biniaś kopt de bal weg. Korda rent richting de bal. Korda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Castillo onderschept slim de pass. Castillo passt de bal met de wreef. Korda rent richting de bal. Korda haalt uit met een fantastische trap. Denkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - Blue Suspenders 2:0

30e minuut.
Buraczek rent richting de bal. Bica onderschept slim de pass. Bica speelt de bal door. Korda rent richting de bal. Korda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Peresin bereikt de bal nog maar net als eerste. Peresin met een sublieme pass. Korda rent richting de bal. Korda draait met de bal, schiet en ... Biniaś heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - Blue Suspenders 3:0

41e minuut.
Biniaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Biniaś geeft een lange en hoge pass. Horodecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak geeft een lange en hoge pass. Denkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rołka heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pangraţiu speelt de bal door. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda probeert naar een medespeler te passen. Bica rent richting de bal. Bica draait met de bal, schiet en ... Denkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Police 17%, Blue Suspenders 83%.
FC Police - Blue Suspenders 3:0

54e minuut.
Baciu onderschept slim de pass. Castillo rent richting de bal. Castillo speelt de bal door. Korda is nu in balbezit. Korda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Denkiewicz trapt de bal weg. Żeleński kopt de bal weg. Peresin met een sublieme pass. Pilipović is nu in balbezit. Pilipović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Peresin geeft een lange en hoge pass. Grzechowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzechowiak probeert naar een medespeler te passen. Bica bereikt de bal nog maar net als eerste. Bica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - Blue Suspenders 4:0

80e minuut.
Kołtun komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Pilipović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ułamek de bal. Korda is nu in balbezit. Korda haalt uit met een fantastische trap. Denkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Police - Blue Suspenders 5:0

87e minuut.
Castillo met een sublieme pass. Korda rent richting de bal. Korda geeft de bal voor. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Peresin kopt de bal weg. Kołtun is nu in balbezit. Kołtun passt de bal in één keer door. Korda bereikt de bal nog maar net als eerste. Korda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Police 14%, Blue Suspenders 86%.
FC Police - Blue Suspenders 5:0