Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torcida Zabrze Mocarne tłoki
MG VI Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
33 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 24.2
very good Schieten poor
solid Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Katan geeft een hoge lob. Zawiślak kopt de bal weg. Krupski rent richting de bal. Krupski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dutkiewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Katan neemt de hoekschop. Danielczy is nu in balbezit. Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Martic passt de bal zonder na te denken. Verlengia geeft de bal voor. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak haalt uit met een fantastische trap. Ślusarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Roosileht passt de bal met de wreef. Katan rent richting de bal. Katan passt de bal in één keer door. Krupski rent richting de bal. Krupski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Doeltrap. Kwaiszewski met een harde bal richting middenveld. Katan kopt de bal weg. Zawiślak heeft problemen om de bal te vangen. Zawiślak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Katan zal de hoekschop nemen. Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 1:0

15e minuut.
Daar is Dutkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupski speelt de bal door. Zawiślak rent richting de bal. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 2:0

17e minuut.
Roosileht probeert naar een medespeler te passen. Danielczy heeft problemen om de bal te vangen. Verlengia met een sublieme pass. Martic is nu in balbezit. Martic passt de bal in één keer door. Ślusarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 3:0

18e minuut.
Daar is Kraus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kraus passt de bal in één keer door. Danielczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiślak schiet op doel. Ślusarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krupski is nu in balbezit. Krupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 4:0

23e minuut.
Zawiślak is nu in balbezit. Zawiślak passt de bal met de wreef. Krupski rent richting de bal. Krupski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 5:0

29e minuut.
Martic probeert naar een medespeler te passen. Kwaiszewski is nu in balbezit. Zawiślak verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiślak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 6:0

34e minuut.
Roosileht verovert de bal door een tackle van achteren. Roosileht probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krupski de bal. Krupski draait met de bal, schiet en ... Ślusarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 7:0

39e minuut.
Verlengia met een sublieme pass. Krupski rent richting de bal. Krupski passt de bal zonder na te denken. Katan geeft een hoge lob. Zawiślak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 8:0

43e minuut.
Verlengia rent richting de bal. Verlengia geeft de bal voor. Daar is Gniadkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupski is nu in balbezit. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Martic rent richting de bal. Martic geeft een lange en hoge pass. Krupski rent richting de bal. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 15%, Mocarne tłoki 85%.
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 9:0

53e minuut.
Danielczy kan de bal niet met de borst controleren. Verlengia is nu in balbezit. Verlengia probeert naar een medespeler te passen. Krupski rent richting de bal. Krupski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Martic met een sublieme pass. Zawiślak is nu in balbezit. Kwaiszewski rent richting de bal. Zawiślak verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiślak speelt de bal door. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Roosileht kopt de bal weg. Danielczy heeft problemen om de bal te vangen. Martic met een sublieme pass. Daar is Zawiślak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawiślak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pałka met een snelle inworp. Danielczy is nu in balbezit. Met opzet legt Martic zijn tegenspeler op de grond. Martic krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Krupski is nu in balbezit. Krupski geeft een lange en hoge pass. Danielczy heeft problemen om de bal te vangen. Verlengia bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlengia geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Verlengia rent richting de bal. Danielczy onderschept slim de pass. Danielczy probeert naar een medespeler te passen. Krupski is nu in balbezit. Krupski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 10:0

82e minuut.
Katan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Czeczot de bal onder controle te krijgen. Kwaiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawiślak onderschept slim de pass. Zawiślak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Roosileht geeft de bal voor. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski verovert de bal door een tackle van achteren. Krupski schiet op doel. Ślusarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 11:0

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ślusarczyk trapt de bal weg. Verlengia kopt de bal weg. Krupski is nu in balbezit. Krupski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Martic met de inworp. Verlengia is nu in balbezit. Verlengia geeft de bal voor. Krupski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torcida Zabrze 18%, Mocarne tłoki 82%.
Torcida Zabrze - Mocarne tłoki 11:0