Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Coners Karmańskie Niepokonani Ks
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 18.5
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kiełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dulański. Dulański krijgt een gele kaart. Witos raakt geblesseerd tijdens het duel. Lacić met een snel genomen vrije trap. Chwiej probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Karpowicz passt de bal zonder na te denken. Witos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Witos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Espínola Neto neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 1:0

11e minuut.
Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Szymanek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Witos rent richting de bal. Witos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 2:0

19e minuut.
Habanec rent richting de bal. Habanec geeft een hoge lob. Espínola Neto rent richting de bal. Yokolmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokolmaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Chwiej met een harde bal richting middenveld. Habanec kopt de bal weg. Yokolmaz probeert naar een medespeler te passen. Espínola Neto heeft problemen om de bal te vangen. Espínola Neto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Godoy trapt de bal weg van het doel. Espínola Neto kan de bal niet met de borst controleren. Beta rent richting de bal. Espínola Neto onderschept slim de pass. Espínola Neto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 3:0

32e minuut.
Pragacz is nu in balbezit. Szymanek onderschept slim de pass. Szymanek geeft een lange en hoge pass. Witos bereikt de bal nog maar net als eerste. Witos draait met de bal, schiet en ... Chwiej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 4:0

33e minuut.
Dulański rent richting de bal. Espínola Neto onderschept slim de pass. Hauke bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokolmaz onderschept slim de pass. Yokolmaz geeft een lange en hoge pass. Paal!

37e minuut.
Pragacz geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Karpowicz de bal onder controle te krijgen. Witos is nu in balbezit. Espínola Neto is nu in balbezit. Espínola Neto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Karpowicz is nu in balbezit. Yokolmaz is nu in balbezit. Yokolmaz passt de bal met de wreef. Szymanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymanek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Yokolmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Yokolmaz met een sublieme pass. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola Neto draait met de bal, schiet en ... Ława probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Coners Karmańskie 17%, Niepokonani Ks 83%.
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 4:0

51e minuut.
Witos met een sublieme pass. Daar is Yokolmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yokolmaz passt de bal zonder na te denken. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 5:0

61e minuut.
Beta is nu in balbezit. Yokolmaz onderschept slim de pass. Yokolmaz speelt de bal door. Espínola Neto heeft problemen om de bal te vangen. Espínola Neto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 6:0

62e minuut.
Habanec met een sublieme pass. Lacić is nu in balbezit. Lacić geeft een hoge lob. Espínola Neto is nu in balbezit. Espínola Neto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Lacić onderschept slim de pass. Lacić passt de bal met de wreef. Witos is nu in balbezit. Witos schiet op doel. Chwiej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 7:0

67e minuut.
Kiełkowski is nu in balbezit. Witos onderschept slim de pass. Witos speelt de bal door. Espínola Neto bereikt de bal nog maar net als eerste. Espínola Neto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Mamet heeft problemen om de bal te vangen. Habanec rent richting de bal. Habanec speelt de bal door. Witos rent richting de bal. Witos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Espínola Neto is nu in balbezit. Yokolmaz speelt de bal door. Witos is nu in balbezit. Witos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 8:0

87e minuut.
Espínola Neto rent richting de bal. Espínola Neto passt de bal in één keer door. Szymanek geeft een hoge lob. Witos rent richting de bal. Witos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 9:0

89e minuut.
Yokolmaz passt de bal in één keer door. Szymanek rent richting de bal. Szymanek geeft de bal voor. Espínola Neto rent richting de bal. Espínola Neto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Coners Karmańskie 25%, Niepokonani Ks 75%.
The Coners Karmańskie - Niepokonani Ks 9:0