Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Los Toros VDMTeam
LT9 Tactiek 532
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
54 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 18.7
very good Schieten weak
very good Passen unsatisfactory
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Mańkowski rent richting de bal. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski is nu in balbezit. Fiutowski rent richting de bal. Fiutowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Fiutowski passt de bal met de wreef. Zygmuntowski rent richting de bal. Zygmuntowski schiet op doel. Gawor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 1:0

4e minuut.
Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mańkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gawor de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ciaicovschi kopt de bal weg. Gawor heeft problemen om de bal te vangen. Zygmuntowski rent richting de bal. Zygmuntowski schiet op doel. Żelazko probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawor rent richting de bal. Zygmuntowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ... Żelazko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 2:0

11e minuut.
Jadziński passt de bal in één keer door. Ciaicovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciaicovschi passt de bal in één keer door. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jadziński kopt de bal weg. Klungelig pakt Fiutowski de bal. Fiutowski probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Selke is nu in balbezit. Mańkowski onderschept slim de pass. Mańkowski met een sublieme pass. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Fiutowski kopt de bal weg. Mańkowski controleert de bal met de borst. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 3:0

16e minuut.
Mańkowski passt de bal in één keer door. Zygmuntowski rent richting de bal. Mańkowski met een sublieme pass. Fiutowski rent richting de bal. Fiutowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Zygmuntowski de bal. Zygmuntowski passt de bal in één keer door. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski draait met de bal, schiet en ... Gawor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 4:0

20e minuut.
Klungelig pakt Hrehoruk de bal. Ciaicovschi probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski haalt uit met een fantastische trap. Żelazko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 5:0

21e minuut.
Rymuza probeert naar een medespeler te passen. Selke probeert de bal met de borst te controleren. Zygmuntowski onderschept slim de pass. Mańkowski rent richting de bal. Mańkowski draait met de bal, schiet en ... Żelazko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żelazko probeert naar een medespeler te passen. Hrehoruk kopt de bal weg. Daar is Mańkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zygmuntowski rent richting de bal. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 6:0

25e minuut.
Ciaicovschi geeft een hoge lob. Buchnajzer is nu in balbezit. Buchnajzer speelt de bal door. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Buchnajzer met een sublieme pass. Ziaja is nu in balbezit. Ziaja geeft een hoge lob. Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 7:0

31e minuut.
Hrehoruk rent richting de bal. Hrehoruk geeft de bal voor. Mańkowski rent richting de bal. Mańkowski geeft een hoge lob. Zygmuntowski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zygmuntowski rent richting de bal. Fiutowski rent richting de bal. Mańkowski is nu in balbezit. Fiutowski is nu in balbezit. Fiutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Żelazko trapt de bal weg van het doel. Hrehoruk met een sublieme pass. Zygmuntowski rent richting de bal. Zygmuntowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Gawor de bal. Dyrkacz rent richting de bal. Zygmuntowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hrehoruk is nu in balbezit. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski passt de bal met de wreef. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 8:0

42e minuut.
Jadziński probeert naar een medespeler te passen. Fiutowski rent richting de bal. Fiutowski met een sublieme pass. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ... Żelazko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mańkowski rent richting de bal. Mańkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Toros 14%, VDMTeam 86%.
FC Los Toros - VDMTeam 8:0

46e minuut.
Buchnajzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrehoruk is nu in balbezit. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrehoruk verovert de bal door een tackle van achteren. Hrehoruk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ciaicovschi rent richting de bal. Rymuza onderschept slim de pass. Hrehoruk onderschept slim de pass. Hrehoruk geeft een lange en hoge pass. Zygmuntowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Żelazko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gawor kopt de bal weg. Selke heeft problemen om de bal te vangen. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Głogowski rent richting de bal. Głogowski geeft de bal voor. Jadziński met een sublieme pass. Mańkowski rent richting de bal. Mańkowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski is nu in balbezit. Fiutowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Żelazko trapt de bal weg. Hrehoruk kopt de bal weg. Fiutowski is nu in balbezit. Fiutowski draait met de bal, schiet en ... Żelazko probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ciaicovschi speelt de bal door. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski passt de bal in één keer door. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski schiet op doel. De bal raakt de paal. Żelazko bokst de bal weg.

59e minuut.
Selke bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer verovert de bal door een tackle van achteren. Buchnajzer speelt de bal door. Daar is Fiutowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ciaicovschi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zygmuntowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawor rent richting de bal. Zygmuntowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 9:0

61e minuut.
Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski onderschept slim de pass. Selke onderschept slim de pass. Zygmuntowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zygmuntowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Selke is nu in balbezit. Hrehoruk onderschept slim de pass. Hrehoruk met een sublieme pass. Zygmuntowski rent richting de bal. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Hrehoruk probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowski rent richting de bal. Fiutowski rent richting de bal. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jadziński kopt de bal weg. Zygmuntowski rent richting de bal. Gawor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawor krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Zygmuntowski rent richting de bal. Ciaicovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski haalt uit met een fantastische trap. Gawor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 10:0

73e minuut.
Klungelig pakt Zakos de bal. Mańkowski onderschept slim de pass. Mańkowski passt de bal met de wreef. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Fiutowski passt de bal zonder na te denken. Hrehoruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrehoruk passt de bal zonder na te denken. Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Żelazko geeft een lange en hoge pass. Buchnajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer geeft een lange en hoge pass. Mańkowski is nu in balbezit. Mańkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Ostoja is nu in balbezit. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski passt de bal in één keer door. Zygmuntowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hrehoruk is nu in balbezit. Hrehoruk probeert naar een medespeler te passen. Zygmuntowski is nu in balbezit. Zygmuntowski draait met de bal, schiet en ... Żelazko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Żelazko met een harde bal richting middenveld. Ciaicovschi controleert de bal met de borst. Ciaicovschi haalt uit met een fantastische trap. Żelazko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 11:0

88e minuut.
Fiutowski rent richting de bal. Mańkowski rent richting de bal. Fiutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutowski draait met de bal, schiet en ... Żelazko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Toros - VDMTeam 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Toros 8%, VDMTeam 92%.
FC Los Toros - VDMTeam 12:0