Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Glinianka FC_Barcelona
4-4-2 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
39 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten weak
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki passt de bal in één keer door. Codega geeft een hoge lob. Donets maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Codega probeert naar een medespeler te passen. Daar is Donets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets passt de bal zonder na te denken. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 1:0

7e minuut.
Kośmicki kopt de bal weg. Codega is nu in balbezit. Codega passt de bal met de wreef. Donets heeft problemen om de bal te vangen. Donets draait met de bal, schiet en ... Chełchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Skorupka geeft de bal voor. Kośmicki heeft problemen om de bal te vangen. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets haalt uit met een fantastische trap. Chełchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 2:0

12e minuut.
Codega passt de bal met de wreef. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki passt de bal zonder na te denken. Donets is nu in balbezit. Donets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Boskamp probeert naar een medespeler te passen. Codega is nu in balbezit. Codega passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kośmicki de bal. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Chełchowski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ursache is nu in balbezit. Ursache passt de bal met de wreef. Kośmicki heeft problemen om de bal te vangen. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szura de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 3:0

30e minuut.
Kośmicki onderschept slim de pass. Kośmicki passt de bal met de wreef. Lewkowicz rent richting de bal. Donets onderschept slim de pass. Donets geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ursache rent richting de bal. Ursache passt de bal in één keer door. Donets rent richting de bal. Donets haalt uit met een fantastische trap. Zimnawoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache rent richting de bal. Ursache passt de bal in één keer door. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 4:0

36e minuut.
Ursache passt de bal in één keer door. Donets rent richting de bal. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki schiet op doel. Chełchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 5:0

40e minuut.
Codega speelt de bal door. Ursache bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursache passt de bal met de wreef. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kośmicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmicki geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Codega neemt de hoekschop. Donets krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 6:0

44e minuut.
Lewkowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skorupka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donets is nu in balbezit. Donets geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Codega rent richting de bal. Codega geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zimnawoda de bal. Donets bereikt de bal nog maar net als eerste. Donets haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 22%, FC_Barcelona 78%.
FC Glinianka - FC_Barcelona 7:0

47e minuut.
Chełchowski probeert naar een medespeler te passen. Kotka kopt de bal weg. Klungelig pakt Lewkowicz de bal. Skorupka rent richting de bal. Skorupka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Turle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codega bereikt de bal nog maar net als eerste. Codega geeft een hoge lob. Donets rent richting de bal. Donets haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Boskamp speelt de bal door. Codega speelt de bal door. Donets rent richting de bal. Donets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 8:0

54e minuut.
Ursache geeft de bal voor. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szura legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kośmicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Donets legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 9:0

57e minuut.
Turle geeft een hoge lob. Daar is Szura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szura de bal onder controle te krijgen. Paal!

58e minuut.
Skorupka heeft problemen om de bal te vangen. Skorupka probeert naar een medespeler te passen. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Szura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skorupka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lewkowicz rent richting de bal. Donets verovert de bal door een tackle van achteren. Donets geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Daar is Donets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donets geeft de bal voor. Kośmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmicki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szura de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Ursache rent richting de bal. Ursache geeft de bal voor. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 10:0

75e minuut.
Codega bereikt de bal nog maar net als eerste. Codega passt de bal met de wreef. Donets rent richting de bal. Donets draait met de bal, schiet en ... Chełchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chełchowski met een harde bal richting middenveld. Codega kopt de bal weg. Kośmicki is nu in balbezit. Kośmicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 11:0

81e minuut.
Klungelig pakt Kośmicki de bal. Donets is nu in balbezit. Donets passt de bal in één keer door. Kośmicki rent richting de bal. Kośmicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 12:0

83e minuut.
Boskamp passt de bal met de wreef. Skorupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skorupka passt de bal in één keer door. Donets is nu in balbezit. Donets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Chełchowski met een harde bal richting middenveld. Boskamp kopt de bal weg. Donets rent richting de bal. Donets draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Boskamp kopt de bal weg. Codega rent richting de bal. Codega geeft een hoge lob. Donets is nu in balbezit. Donets draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Glinianka - FC_Barcelona 13:0

89e minuut.
Inworp. Kotka met de inworp. Skorupka geeft een hoge lob. Daar is Kośmicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmicki haalt uit met een fantastische trap. Chełchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Glinianka 10%, FC_Barcelona 90%.
FC Glinianka - FC_Barcelona 13:0