Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PLATINUM TEAM Lokomotiv Kolejowa
kozak 532 Tactiek 666
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
30.5 gemiddelde waardering 18.4
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Baudet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mężyk met een snelle inworp. Zientara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zientara draait met de bal, schiet en ... Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Mężyk speelt de bal door. Daar is Fasoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fasoli passt de bal zonder na te denken. MacLeverty is nu in balbezit. MacLeverty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Mărăşescu speelt de bal door. Mężyk is nu in balbezit. Mężyk passt de bal in één keer door. Daar is Phi Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phi Hùng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rapacz rent richting de bal. Phi Hùng onderschept slim de pass. Phi Hùng probeert naar een medespeler te passen. MacLeverty rent richting de bal. MacLeverty haalt uit met een fantastische trap. Koniecpolski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Morozowski rent richting de bal. Fasoli is nu in balbezit. Morozowski rent richting de bal. Fasoli onderschept slim de pass. Fasoli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Fasoli verovert de bal door een tackle van achteren. Fasoli passt de bal met de wreef. Phi Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PLATINUM TEAM - Lokomotiv Kolejowa 1:0

38e minuut.
Prokopowicz passt de bal in één keer door. Daar is Fasoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekieć speelt de bal door. Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamulski geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLATINUM TEAM 31%, Lokomotiv Kolejowa 69%.
PLATINUM TEAM - Lokomotiv Kolejowa 1:0

48e minuut.
Frček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fasoli is nu in balbezit. Fasoli passt de bal in één keer door. MacLeverty rent richting de bal. MacLeverty schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Fasoli is nu in balbezit. Fasoli speelt de bal door. Phi Hùng rent richting de bal. Phi Hùng haalt uit met een fantastische trap. Koniecpolski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PLATINUM TEAM - Lokomotiv Kolejowa 2:0

53e minuut.
Frček geeft de bal voor. Klungelig pakt Phi Hùng de bal. Rapacz rent richting de bal. Phi Hùng onderschept slim de pass. Phi Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PLATINUM TEAM - Lokomotiv Kolejowa 3:0

70e minuut.
Baudet verovert de bal door een tackle van achteren. Baudet geeft de bal voor. Morozowski probeert naar een medespeler te passen. Phi Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Hùng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Prokopowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekieć tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prokopowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mărăşescu met een snel genomen vrije trap. Phi Hùng is nu in balbezit. Phi Hùng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PLATINUM TEAM - Lokomotiv Kolejowa 4:0

87e minuut.
Garsta geeft een hoge lob. Fasoli kopt de bal weg. MacLeverty rent richting de bal. MacLeverty draait met de bal, schiet en ... Koniecpolski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Phi Hùng rent richting de bal. Phi Hùng haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Józwowicz geeft de bal voor. Mężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Frček probeert naar een medespeler te passen. Morozowski is nu in balbezit. Morozowski geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PLATINUM TEAM 19%, Lokomotiv Kolejowa 81%.
PLATINUM TEAM - Lokomotiv Kolejowa 4:0