Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
iskra turyn FC Tyczyn
new Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
19% Spel op eigen helft 81%
54 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 21.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Piekarek onderschept slim de pass. Piekarek met een sublieme pass. Wartalski speelt de bal door. Roev is nu in balbezit. Roev haalt uit met een fantastische trap. Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brajlović is nu in balbezit. Brajlović passt de bal in één keer door. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 1:0

3e minuut.
Gmiński passt de bal zonder na te denken. Inworp. Wartalski met de inworp. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel. Zębacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Abazev passt de bal zonder na te denken. Stoltmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Roev verovert de bal door een tackle van achteren. Roev schiet op doel. Zębacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 2:0

7e minuut.
Zębacki speelt de bal door. Wartalski kopt de bal weg. Abazev is nu in balbezit. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roev haalt uit met een fantastische trap. Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Inworp. Wartalski met de inworp. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev haalt uit met een fantastische trap. Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 3:0

10e minuut.
Rozmus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wartalski met de inworp. Abazev heeft problemen om de bal te vangen. Abazev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarek passt de bal in één keer door. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev haalt uit met een fantastische trap. Rozmus probeert de bal aan de voet te houden. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarek passt de bal met de wreef. Roev is nu in balbezit. Abazev is nu in balbezit. Abazev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wartalski onderschept slim de pass. Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Piekarek met een sublieme pass. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piekarek geeft een hoge lob. Abazev kopt de bal weg. Klungelig pakt Roev de bal. Roev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 4:0

26e minuut.
Wartalski is nu in balbezit. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Abazev rent richting de bal. Abazev draait met de bal, schiet en ... Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Fejzić trapt de bal weg. Piekarek kopt de bal weg. Kudzel heeft problemen om de bal te vangen. Roev is nu in balbezit. Roev haalt uit met een fantastische trap. Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Zębacki probeert naar een medespeler te passen. Wartalski kopt de bal weg. Abazev rent richting de bal. Abazev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zębacki trapt de bal weg. Wartalski geeft een hoge lob. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roev haalt uit met een fantastische trap. Zębacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Piekarek probeert naar een medespeler te passen. Roev rent richting de bal. Roev passt de bal zonder na te denken. Abazev is nu in balbezit. Abazev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 5:0

37e minuut.
Roev passt de bal zonder na te denken. Abazev rent richting de bal. Wyczułkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abazev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abazev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Klungelig pakt Abazev de bal. Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarek passt de bal in één keer door. Roev is nu in balbezit. Roev schiet op doel. Zębacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Lienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lienka geeft een lange en hoge pass. Abazev rent richting de bal. Abazev heeft problemen om de bal te vangen. Abazev draait met de bal, schiet en ... Zębacki bokst de bal weg. Abazev is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Rozmus ... Strafschop! Abazev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Abazev zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskra turyn 22%, FC Tyczyn 78%.
iskra turyn - FC Tyczyn 6:0

48e minuut.
Abazev verovert de bal door een tackle van achteren. Abazev geeft de bal voor. Roev bereikt de bal nog maar net als eerste. Roev schiet op doel. Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 7:0

49e minuut.
Piekarek is nu in balbezit. Piekarek passt de bal in één keer door. Roev rent richting de bal. Roev draait met de bal, schiet en ... Zębacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 8:0

50e minuut.
Abazev passt de bal met de wreef. Wartalski rent richting de bal. Wartalski geeft de bal voor. Roev krijgt zijn hoofd ertegen. Zębacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 9:0

52e minuut.
Wartalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Abazev de bal. Abazev geeft de bal voor. Roev is nu in balbezit. Roev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brajlović met een snelle inworp. Klungelig pakt Piekarek de bal. Piekarek geeft een lange en hoge pass. Abazev krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekarek met een snelle inworp. Brajlović geeft de bal voor. Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Brajlović met een snelle inworp. Kudzel rent richting de bal. Roev onderschept slim de pass. Roev geeft de bal voor. Abazev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 10:0

62e minuut.
Kufel controleert de bal met de borst. Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarek met een sublieme pass. Roev is nu in balbezit. Roev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Stoltmann trapt de bal weg van het doel. Wartalski kopt de bal weg. Abazev is nu in balbezit. Abazev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roev rent richting de bal. Roev draait met de bal, schiet en ... Zębacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 11:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wartalski met de inworp. Kufel probeert de bal met de borst te controleren. Abazev geeft een hoge lob. Roev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 12:0

69e minuut.
Abazev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abazev speelt de bal door. Roev is nu in balbezit. Roev haalt uit met een fantastische trap. Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 13:0

70e minuut.
Roev is nu in balbezit. Roev passt de bal in één keer door. Abazev rent richting de bal. Abazev schiet op doel. Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 14:0

80e minuut.
Daar is Wójcicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer maakt een afschuwelijke overtreding. Payer krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Wartalski probeert naar een medespeler te passen. Abazev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roev de bal. Abazev is nu in balbezit. Abazev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Rozmus de bal. Abazev rent richting de bal. Wartalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wartalski schiet op doel. Zębacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 15:0

86e minuut.
Wójcicki passt de bal met de wreef. Wyczułkowski rent richting de bal. Abazev onderschept slim de pass. Roev is nu in balbezit. Roev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Piekarek rent richting de bal. Piekarek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Abazev de bal. Abazev schiet op doel. Zębacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 16:0

90e minuut.
Piekarek passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wartalski de bal. Payer probeert naar een medespeler te passen. Roev is nu in balbezit. Roev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
iskra turyn - FC Tyczyn 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: iskra turyn 16%, FC Tyczyn 84%.
iskra turyn - FC Tyczyn 17:0