Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tristan da Cunha LKS Kondrowicze
makkaka Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
42% Spel op eigen helft 58%
24 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 21.5
solid Schieten poor
average Passen weak
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Baláž draait met de bal, schiet en ... Daar is Toczyski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler probeert naar een medespeler te passen. Baláž is nu in balbezit. Baláž draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Harasiński geeft een hoge lob. Villalba kopt de bal weg. Daar is Baláž, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baláž schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - LKS Kondrowicze 1:0

23e minuut.
Andonović onderschept slim de pass. Andonović met een sublieme pass. Baláž rent richting de bal. Baláž schiet op doel. Chmielowiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - LKS Kondrowicze 2:0

26e minuut.
Klungelig pakt Chmielowiec de bal. Baláž bereikt de bal nog maar net als eerste. Baláž passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Villalba de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Andonović passt de bal in één keer door. Niewierowski met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - LKS Kondrowicze 3:0

34e minuut.
Muszka passt de bal zonder na te denken. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak passt de bal zonder na te denken. Rudiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudiak geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Baláž rent richting de bal. Baláž met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba schiet op doel. Glonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - LKS Kondrowicze 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 51%, LKS Kondrowicze 49%.
Tristan da Cunha - LKS Kondrowicze 4:0

57e minuut.
Chmielowiec geeft een hoge lob. Iovan kopt de bal weg. Andonović controleert de bal met de borst. Andonović probeert naar een medespeler te passen. Baláž geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Adler rent richting de bal. Adler met een sublieme pass. Chmielowiec probeert naar een medespeler te passen. Baláž bereikt de bal nog maar net als eerste. Baláž haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - LKS Kondrowicze 5:0

74e minuut.
Rybczyński passt de bal met de wreef. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler met een sublieme pass. Klungelig pakt Baláž de bal. Baláž haalt uit met een fantastische trap. Glonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - LKS Kondrowicze 6:0

81e minuut.
Niewierowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalba is nu in balbezit. Villalba geeft een lange en hoge pass. Baláž rent richting de bal. Baláž haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tristan da Cunha - LKS Kondrowicze 7:0

88e minuut.
Adler rent richting de bal. Adler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kukucz de bal onder controle te krijgen. Villalba rent richting de bal. Villalba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tristan da Cunha 33%, LKS Kondrowicze 67%.
Tristan da Cunha - LKS Kondrowicze 7:0