Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wyszęcice FC lukasz124
xd2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Peret rent richting de bal. Kovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Kovčić met een sublieme pass. Phương Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Nam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zuffi passt de bal in één keer door. Kovčić is nu in balbezit. Kovčić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Phương Nam de bal. Phương Nam draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 1:0

5e minuut.
Karpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpin passt de bal in één keer door. Kudzel speelt de bal door. Phương Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Nam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 2:0

10e minuut.
Dimishev geeft een hoge lob. Kovčić rent richting de bal. Kovčić met een sublieme pass. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zniszczoł geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kovčić de bal onder controle te krijgen. Karpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimishev is nu in balbezit. Dimishev geeft een hoge lob. Masarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Phương Nam rent richting de bal. Phương Nam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 3:0

13e minuut.
Żuberek passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Peret de bal onder controle te krijgen. Phương Nam rent richting de bal. Daar is Phương Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Nam draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Güner rent richting de bal. Kovčić speelt de bal door. Phương Nam rent richting de bal. Kovčić is nu in balbezit. Kovčić draait met de bal, schiet en ... Masarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajer rent richting de bal. Bajer geeft de bal voor. Karpin kopt de bal weg. Kovčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovčić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 4:0

20e minuut.
Incorpora onderschept slim de pass. Incorpora geeft een hoge lob. Güner heeft problemen om de bal te vangen. Dimishev geeft een hoge lob. Phương Nam krijgt zijn hoofd ertegen. Masarczyk bokst de bal weg. Kovčić is nu in balbezit. Masarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kovčić heeft problemen om de bal te vangen. Kovčić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Phương Nam krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zuffi rent richting de bal. Zuffi passt de bal met de wreef. Bajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Nam onderschept slim de pass. Phương Nam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 5:0

24e minuut.
Żuberek passt de bal met de wreef. Daar is Kovčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kovčić geeft de bal voor. Klungelig pakt Phương Nam de bal. Phương Nam haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kudzel is nu in balbezit. Kudzel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Phương Nam de bal. Kovčić is nu in balbezit. Kovčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Phương Nam rent richting de bal. Phương Nam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 6:0

28e minuut.
Adamek passt de bal met de wreef. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Nam onderschept slim de pass. Güner heeft problemen om de bal te vangen. Güner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 7:0

32e minuut.
Phương Nam rent richting de bal. Phương Nam speelt de bal door. Adamek is nu in balbezit. Kovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Kovčić draait met de bal, schiet en ... Masarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Adamek geeft een hoge lob. Inworp. Kudzel met een snelle inworp. Kovčić is nu in balbezit. Kovčić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 8:0

43e minuut.
Zuffi heeft problemen om de bal te vangen. Kovčić rent richting de bal. Kovčić passt de bal zonder na te denken. Phương Nam rent richting de bal. Phương Nam haalt uit met een fantastische trap. Masarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 9:0

45e minuut.
Inworp. Kudzel met een snelle inworp. Wieniawa is nu in balbezit. Kovčić verovert de bal door een tackle van achteren. Kovčić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyszęcice FC 19%, lukasz124 81%.
Wyszęcice FC - lukasz124 9:0

57e minuut.
Kudzel met de inworp. Peret verovert de bal door een tackle van achteren. Kovčić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Güner rent richting de bal. Güner geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kudzel onderschept slim de pass. Kudzel met een sublieme pass. Güner heeft problemen om de bal te vangen. Kovčić rent richting de bal. Kovčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Karpin verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrio met een sublieme pass. Kudzel speelt de bal door. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner schiet op doel. Masarczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kovčić rent richting de bal. Kovčić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Masarczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 10:0

69e minuut.
Kudzel met een snelle inworp. Kovčić geeft een hoge lob. Bajer heeft problemen om de bal te vangen. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 11:0

73e minuut.
Kovčić speelt de bal door. Kudzel geeft een hoge lob. Güner is nu in balbezit. Güner draait met de bal, schiet en ... Masarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 12:0

78e minuut.
Zuffi rent richting de bal. Zuffi passt de bal met de wreef. Adamek rent richting de bal. Güner onderschept slim de pass. Güner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Dimishev geeft een hoge lob. Güner heeft problemen om de bal te vangen. Güner draait met de bal, schiet en ... Adamek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Masarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 13:0

88e minuut.
Zuffi rent richting de bal. Zuffi speelt de bal door. Phương Nam is nu in balbezit. Daar is Phương Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Nam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wyszęcice FC - lukasz124 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wyszęcice FC 25%, lukasz124 75%.
Wyszęcice FC - lukasz124 14:0