Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deux sVp leeds.united
ogon pytona Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
37 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 19.6
excellent Schieten poor
solid Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


1e minuut.
Harasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiuk geeft de bal voor. Bratanek kopt de bal weg. Więcek heeft problemen om de bal te vangen. Więcek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 1:0

3e minuut.
Shynder geeft een lange en hoge pass. Ogierman is nu in balbezit. Więcek verovert de bal door een tackle van achteren. Więcek draait met de bal, schiet en ... Jasionowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 2:0

4e minuut.
Vespucci met een sublieme pass. Klungelig pakt Harasiuk de bal. Harasiuk geeft de bal voor. Więcek is nu in balbezit. Więcek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 3:0

6e minuut.
Więcek is nu in balbezit. Więcek geeft een lange en hoge pass. Kompała geeft een hoge lob. Bratanek probeert de bal aan de voet te houden. Więcek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Klungelig pakt Ogierman de bal. Jasionowski met een sublieme pass. Haraburda kopt de bal weg. Vespucci geeft een hoge lob. Bratanek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 4:0

11e minuut.
Shynder speelt de bal door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek geeft een lange en hoge pass. Więcek is nu in balbezit. Więcek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 5:0

14e minuut.
Kompała rent richting de bal. Kompała passt de bal in één keer door. Więcek is nu in balbezit. Więcek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 6:0

15e minuut.
Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch passt de bal in één keer door. Vespucci geeft een lange en hoge pass. Bratanek rent richting de bal. Bratanek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Lufa kopt de bal weg. Harasiuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ribicki is nu in balbezit. Ribicki haalt uit met een fantastische trap. Celeban werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci probeert naar een medespeler te passen. Ogierman rent richting de bal. Bratanek verovert de bal door een tackle van achteren. Bratanek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 7:0

30e minuut.
Więcek heeft problemen om de bal te vangen. Więcek passt de bal in één keer door. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Jasionowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 8:0

37e minuut.
Więcek rent richting de bal. Więcek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bratanek de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ... Jasionowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 9:0

38e minuut.
Butrym rent richting de bal. Vespucci verovert de bal door een tackle van achteren. Vespucci probeert naar een medespeler te passen. Więcek rent richting de bal. Więcek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kłus passt de bal in één keer door. Kompała is nu in balbezit. Kompała passt de bal zonder na te denken. Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deux sVp 36%, leeds.united 64%.
Deux sVp - leeds.united 10:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Ogierman de bal onder controle te krijgen. Jasionowski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shynder met de inworp. Kompała geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Więcek de bal. Okoniewski rent richting de bal. Bratanek onderschept slim de pass. Bratanek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 11:0

54e minuut.
Kłus geeft een hoge lob. Rduch onderschept slim de pass. Haraburda met een sublieme pass. Więcek heeft problemen om de bal te vangen. Więcek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jasionowski speelt de bal door. Kompała kopt de bal weg. Okoniewski rent richting de bal. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 12:0

59e minuut.
Kompała rent richting de bal. Kompała passt de bal met de wreef. Vespucci probeert naar een medespeler te passen. Więcek is nu in balbezit. Więcek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Jasionowski met een harde bal richting middenveld. Kompała kopt de bal weg. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Shynder kopt de bal weg. Bratanek is nu in balbezit. Bratanek passt de bal in één keer door. Więcek bereikt de bal nog maar net als eerste. Więcek haalt uit met een fantastische trap. Jasionowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Okoniewski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shynder met de inworp. Bratanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Okoniewski is nu in balbezit. Więcek verovert de bal door een tackle van achteren. Więcek passt de bal met de wreef. Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 13:0

84e minuut.
Ogierman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Vespucci met de inworp. Więcek rent richting de bal. Więcek geeft een hoge lob. Jasionowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bratanek is nu in balbezit. Paal! Bratanek rent richting de bal. Bratanek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 14:0

86e minuut.
Shynder met een sublieme pass. Kompała met een sublieme pass. Więcek rent richting de bal. Więcek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ogierman de bal onder controle te krijgen. Jasionowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 15:0

87e minuut.
Shynder rent richting de bal. Shynder passt de bal met de wreef. Kompała speelt de bal door. Więcek is nu in balbezit. Więcek draait met de bal, schiet en ... Jasionowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Deux sVp - leeds.united 16:0

89e minuut.
Harasiuk geeft een hoge lob. Bratanek kopt de bal weg. Daar is Okoniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Więcek rent richting de bal. Więcek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deux sVp 16%, leeds.united 84%.
Deux sVp - leeds.united 16:0